kontrol ayu... ? Patuh dengan kehendak peraturan.

Tuesday, February 05, 2013 PCL 10 Comments


haa.. kan bagus kalau perempuan tutup aurat macam lelaki dalam gambar di bawah ni....



...aku teringat pada mereka yang bekerja 'kilang' atau tempat/bilik bersih 'clean room'.., cukup patuh dengan kehendak atau peraturan yang telah ditetapkan...hukum manusia tak berani nak langgar !


10 comments:

  1. pernah keja macam ni dulu....
    keja shif....huhu

    ReplyDelete
  2. Sangat mendalam makna posting kali ini.. memang sampai makna pada saya. heee.

    ReplyDelete
  3. Hukum manusia dan2 tu terima balasan hukum Allah depa tak nampak secara terang2 kalau dpt musibah pun depa tak fikir itu hukum Allah.

    ReplyDelete
  4. Ayat power...
    Makan dalam ni... =D

    ReplyDelete
  5. kan PCL... siapa mkn cili mmg rasa sgt pedas ni... ;)

    ReplyDelete
  6. kan kan kan....siapa tak pakai "headgear" di kilang dikenakan tindakan tatatertib jer pun. itupun dah takut sangat2..hukuman rambut terbakar di akhirat tidak pulak rasa gentar!

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...kat mana ni macam nak pi bulan jer hehehe...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.