Kudapan : Kuih bihun goreng manis..!

Friday, February 22, 2013 PCL 13 Comments


Kalau tak bertanya kepada si pembuatnya, mungkin kita tak dapat meneka apakah jenis kudapan ini ?

Aku sendiri buat kali pertama mencubanya masa kak long bawak balik ke kampung masa hari raya.. Makan sekali nak lagi dan lagi sebab rasanya tak terlampau manis dan terasa melutus2 dalam mulut.. Memang tak cukup satu  dua ketul, tak puas makan!


Terdapat berbagai jenis perisa antaranya strawberi, lemon dan gula perang ). Aku baru dapat merasa warna yang coklat ke perangan dah pasti ini perasa gula perang. Sedap sangat !

Pack100pcs. Harga boleh tanya seller. Free postage kalau oder banyak packs. 

Oder dengan kaklong Anie
☎ 0176687449 Selayang Selangor.






Published with Blogger-droid v2.0.6

13 comments:

  1. @Amin, yes bihun ..., .meehoon lah !

    ReplyDelete
  2. TAK PERNAH MAKAN PULAK..

    ReplyDelete
  3. bukan ke kuih cakar ayam?eh? entah le kome pon tatau ;p

    ReplyDelete
  4. @luqman zakaria , yeah mmg unik ...

    @ fairus, aku pon baru tau ..

    @xila dot, ni bukan cakar ayam...lain sikit , nampak mcm sama tp buka dia..haha

    ReplyDelete
  5. lie .. hairul ade watkan kuih tu nye fb... variasi.com .... cer like skit... hehheheh

    ReplyDelete
  6. tak pernah mkn pun kuih ni

    ReplyDelete
  7. ops...kuih mende ni?keeria ek

    ReplyDelete
  8. unik , tapi xder plk resipi nyer..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...mesti sedap rasanya ni...:)

    ReplyDelete
  10. pernah mkn...sedap! ase manis2...

    ReplyDelete
  11. takpernah makan.tapi kalau karipap bihun pernah buat n makan.cicah ngn cili kicap :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.