Lunch sat lagi nak makan sedap !!

Saturday, February 02, 2013 PCL 10 Comments

eh belum sempat aku buat entri pasal ikan siakap merah ..*free tu , dia dah published ! (blog mamadiana)

cepat dan pantas tul !

okaylah..orang tengah rajin hapdet blog, aku sokong jer...

pagi masuk keja ...lewat sikit sebab hari cuti., yes ! aku kena standby...


kerja stanby !, macmni lah kerjanya..hari Sabtu kekadang kena datang tengok-tengok, pantau-pantau. sambil tu tekan keybord lappy ushar blog *harus lah.

"korang buat kerja bagi siap, aku buat kerja aku....senang! sapa tak kacau sapa...kan" kata dua kepada mereka...tapi report mesti ada.

dalam kepala dok teringat , lunch sat lagi nak makan sedap kat rumah menanti!!

p/s ;ada masanya kempen jangan masak sedap dengan wife...dan ada harinya teringin masakan yang enak2.


10 comments:

  1. Wife msk apa tu.. xsabar mesti sdp sgt ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Kita kerja.. Jadi hari ni malam baru dpt mkn.. Makan sedap ye PCL :)

    ReplyDelete
  3. kita yg tak kerja hari sabtu pun, dok umah buat kerja gak... huuu

    ReplyDelete
  4. Kalu tak suami yang puji masakan isteri, sapa lagi...

    ReplyDelete
  5. selamat bekerja pcl..
    mesti wife msk special tuh!

    ReplyDelete
  6. selamat menjamu selera..tu mesin apa??mcm punch card ke??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. weekend sebegini..wife masak ape

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL....makan di rumah lebih sedap n seronokkan...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.