Makan malam. ..Yellek!

Tuesday, February 19, 2013 PCL 12 Comments


..
makan hanya sebelah petang saja, ini peraturan isi rumah ni kecuali untuk dua anak kami.

Sotong kangkung jadi hidangan.

...makan malam yellek (takda)! , ni mamaD buat sendiri...haha nampak tu, kaki sotong sesaja..
memang best kalau layan masakan sendiri...kuah buat sendiri, mulanya dia nak buat masak steamboat....katanya dah tanya resepi kat sepupu dia  masa kat kampung minggu lepas.....dan taktau lah tak jadi buat plak.

emmm sedap!

bila tengok dalam pinggan ada benda seakan ekor cicak....tu pasal anak-anak kami geli nak makan! , jadi kami belasah dua orang saja...

selesai untuk petang tadi......dan sekarang ada bunyi krok...krok dari dalam perut nih...APTB!

p/s..nak selesaikan review belog untuk esok dan habis tu babai zzz..
..
Published with Blogger-droid v2.0.6

12 comments:

  1. mcm cicak??? *imaginasi.....

    ReplyDelete
  2. Hehehh mcm ekor cicak ... OpsS dh sudah mkn kan ^^

    ReplyDelete
  3. Diet ya? Kalu makan petang dan masih rasa lapar, elok sediakan buah atau biskut oat sekeping dua buat alas perut.

    Kalu saya? Terus masuk tido saja. hehehe

    ReplyDelete
  4. *Oh ya, hadiah sudah sampai petang tadi.
    Terimakasih ya!

    ReplyDelete
  5. MEMANG WAKTU MAKAN YANG SESUAI UNTUK MAKAN MALAM IALAH PETANG SEBELUM MASUK MAGHRIB..

    ReplyDelete
  6. deno pula baru sudah makan nasi goreng ma buat :)

    ReplyDelete
  7. Ya lah macam ekor cicak.....huhu

    ReplyDelete
  8. my MIL kaki sotong tak boleh tengok..hhehe
    jadi kalau masak badan sotong sesaje

    ReplyDelete
  9. Kalau AJ, tak cukup ni...
    Heheheheheh..

    ReplyDelete
  10. sotong tu kot yg buat dorang mpak mcm cicak..hihi

    lama tak makan

    ReplyDelete
  11. memang macam cicak...huhuuu

    ReplyDelete
  12. ewwwwwww...ct pon rela xmakan lau nampak benda gitu...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.