Makanan tak sihat,.... tapi okay la !

Friday, February 01, 2013 PCL 18 Comments




dah siap maggi asam laksa ! (petang tadi)

ini makanan tak sihat tapi sesuai untuk keluarkan peluh badan , ..kasi pedas lagi kaw !

mamaD, mengadu tak sedap badan dan tak lalu makan nasi. ...'angin satu badan' katanya.

dalam tak berapa sihat tu pon hari ni ada dua entri dalam  blognya yang sekian lama tak berhapdate!

sekian persembahanku, hadap anak beranak kami makan bersama...

emmm...aku nak depa ceria walau aku masak tak seberapa.

sekian.


psst...klau nampak kelibat mamaD blogwalking tu tandanya ...resepi maggi aku menjadi,,syukur alhamdulillah.

*mamaD tegah menghadap Tab dia..

Published with Blogger-droid v2.0.6

18 comments:

  1. nampak je..dah lapar blik ni..tiba2 nk makan meggi..

    ReplyDelete
  2. huiii sodapnyer PCL resepi dri tb ke?

    ReplyDelete
  3. "Megi asam laksa cuma boleh dapat kt malaysia....." ngeee :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum PCL....sedapnya maggi tu moga mamaD cepat sembuh yer...:)

    ReplyDelete
  5. @Arul chelsea, ..tak jemu rasanya sama sejak dari dulu lg..apa lg masak je..

    ReplyDelete
  6. @Budak Kampung, ..bukan resepi dr tb...main boh jer, budak kecik pon boleh !

    ReplyDelete
  7. @Amin A.R, ...yes memang Malaysia je ada maggi asam laksa ni .

    ReplyDelete
  8. @mama Maszull t,kasih..mamaD semakin ok nampaknya, biasa je masak maggi tu.

    ReplyDelete
  9. Sekali sekala takpe...
    Maggi Asam Laksa ni kalau perah dengan asam limau....
    Lagi mengancam.... =D

    ReplyDelete
  10. hu...kecoh air liur bro...tgh2 mlm ni tgk maggi. sekali sekala mkn maggi sodap gak. Wassup bro mkn maggi?

    ReplyDelete
  11. SAYA KALAU NAK MAKAN MAGGI, TAK SUKA MAKAN MAGGI KOSONG JE.. MESTI KENA ADA TELUR, SAYUR DAN LAIN-LAIN RENCAH..

    ReplyDelete
  12. lama tak makan ni.... sekali sekala takpe la kan pakciklie... :)

    ReplyDelete
  13. hehe...megi pun megi lah... janji best... ;)

    ReplyDelete
  14. seriusly sy slalu mkn maggi asam laksa nyh...yumeyyhh,xkisah la sihat ke tak..skali skala ja pon makan..heee

    ReplyDelete
  15. Megi asam laksa.. Sedap jgk tu :)

    ReplyDelete
  16. maggie asam laksa!!! teringat cerita Istanbul Aku Datang...sedapnya...yummy!!

    ReplyDelete
  17. makanan tak sihat takpe..jgn org yang tak sihat kihkih...

    #dah lama tak makan mee segera brand maggi..boikot NESTLE...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.