MamaDiana. ..memang kidal !

Sunday, February 24, 2013 PCL 16 Comments






Salam...

..on de spot,  ambil gambar mamaD makan sosej tongmo...,  kira candid lah...hahaha. *dia tak akan tau selagi dia tak baca entri nih...

kami singgah di pasar kemboja area sini pepagi tadi, ...tak sempat sampai rumah dah. .dalam keta dia dah  belasah!

memang sedap sosej nih....

yang lebih menyelerakan. ..tu haaa,  ada cicah dia diperbuat dari hirisan betik muda yang rasanya masam manis gitew..

layan jap.

p/s : orang tangan kidal....makannya memang macam tu....maaf kalau nampak kurang sopan, sekadar mengusik mamaD di hari minggu...


Entri berkenaan :

'Tongmo' @ sosej kemboja


Published with Blogger-droid v2.0.6

16 comments:

  1. hahaha...abs la kalau mamaD baca.kena gtau ni..sedap je ek mamaD mkn sosej tu.rasa nk shot g pasar tani kt shah alam je

    ReplyDelete
  2. macam menarik jer makanan tu... :)

    ReplyDelete
  3. @Selipar Putih, ..emm cepat Iman pi cari makan , nt kempunan plk dia...

    ReplyDelete
  4. @Amin, memang menarik....kalau kena dagingnya yg liat !..haha..

    ReplyDelete
  5. sma plak mcm ak..tangan kidal..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...macam best jer tapi jaga2 yer jap lagi mamaD dapat tahu mesti gelak tengok....:)

    ReplyDelete
  7. @Mas Zull, ..xpa punya, dia tak komen sini haha, tapi...

    ReplyDelete
  8. PCL..husband saya pon kidal..:) xleh nak wat apa dah..dah diaorang memang kidal kan..hehe..errr sedapnya makanan tuuuu...tingin la pulak tgk

    ReplyDelete
  9. assalammualaikum....oooooo...nk kna ni...hilang keayuan ku....huhu-mamaD

    ReplyDelete
  10. bnda pe ni?sedapnya..hehe...bab kidal ni mbr sorg cmni jga :-)

    ReplyDelete
  11. xpe mama D, kita geng sbb sama kidal =) hehehe,
    tapi alhmdulillah, sbb kanan dah biasa control terutama bab makan. cuma menulis je yang xblh nk ubah. ttp jgk kiri.

    Nasib tak comot makan tu mama D :)

    ReplyDelete
  12. SAYA DAN ORANG RUMAH KANAN.. ANAK YANG PERTAMA KIDAL.. :)

    ReplyDelete
  13. tak pernah mkn sosj mcm tu.. btw pakcikle, family deno ada 3 orang kidal.. kakak deno no4, abg ipar dan anak buah ^^

    p/s: pakcikle....deno segan dgn pakciklie, deno tak pernah lg buat namecard utk sape2.. just bisnes kecik2 dan jarang2 je org tempah... betul ke pakcikle nak...? hihi^^

    ReplyDelete
  14. Salam PCL
    Dekat2 rumah lama makchaq ada pasar kemboja, selalu jugak lalu, tapi tak pernah singgah..
    mesti sedap sosej ni sampai tak sempat sampai rumah dah makan..

    ReplyDelete
  15. haahahahah...sian mama...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.