REVIEW : Blog Blogger Aimi Syahirah.

Thursday, February 07, 2013 PCL 12 Comments



Assalamualaikum...mari kita kenal-kenal dengan blogger yang benama Aimi Syahirah ...memang dah ramai yang mengenali beliau sebabnya Aimi Syariah ni adalah seorang Model berbakat . nak tengok penglibatan beliau (kat sini).. :


Model for Butik Mama
Model for Butik Dlia Jane Collection
Model for Izwanizzati Pretty Collection
Model for Butik Umyra Collections
Model for Al Shawls Online Boutique
Model for Zira Collection
Model for Butik Pengantin Sentuhan Nadhira
Model for NMS Bridal Collection
Model for Butik Semarak Kasih Erin Nanie Wedding Planner
Model for Myra Luminous
Model for Zayed Aisy
Model for Elly Ryan Touched
Model for ESM's Products (Skirt)


Pcl nak review sikit tentang blog yang sememangnya pada pandangan pcl sudah cukup okay.
Bersama  pautan url blog  : http://www.aimisyahirah.com/ ,  kita sama -sama lihat bertapa mahirnya
beliau/admin mengendalikan blog ini.

Pcl pon segan nak komen banyak,...yang ok pasti okay tiada kompromi !

Pcl tertarik dengan backgroud colour blog kamu...susunan widgets pun tak serabut begitu menarik sekali.

Suatu yang amat bagus sekali ialah , beliau meletakkan surah al-quraan bersrta terjemahan sebagai pedoman untuk pengunjung muslim khususnya.

Sekian.




12 comments:

  1. PERGHH.. PCL ADA KAWAN BLOGGER DENGAN MODEL.. TERBAIKLAH.. :)

    ReplyDelete
  2. Wah tq PCL!! Terharu rasa.. hehe.. Nanti saya wat entry balas ya.:)

    ReplyDelete
  3. wah sampai PCL segan nak komen, kene terjah nih..hehe

    ReplyDelete
  4. aimi rjin support segmen / ga rakan blogger lain ^^

    ReplyDelete
  5. model yer... boleh la singgah2 nnt..

    ReplyDelete
  6. Dah lama dah follow blog ni..... :D

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL..tuan punyer blog pun cun juga...:)

    ReplyDelete
  8. deno kenal blogger ni.. :)

    ReplyDelete
  9. kenal blogger ni.komen pun menarik..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.