REVIEW : Blog Blogger Cik Zara

Wednesday, February 20, 2013 PCL 9 Comments


Assalamualaikum, pcl singgah review blog Cik Zara ....tengok kat atas nih, "semakin ramai orang suka....katanya dan harap  tak ada pula yang benci membenci sesama blogger. wokay !

ini link blog tersebut,  kita terjah sesama melihat keindahan blognya : (http://blueyarns.blogspot.com)

Cik Zara , khabarnya kamu bakal bergelar guru ?...insyaAllah sesama kita doakan beliau.

teruskan dengan review pcl, ..

saya suka  background blog kamu dengan warna biru lembut...rasa tenang bila baca-baca di sini, tapi ada satu jer kalau boleh la...adjust sikit ,..gunakan warna bukan transparent pada bahagian background entri. biar nampak menonjol sikit pada bahagian tu....

itu saja, yang lain-lain boleh dibanggakan mengikut citarasa remaja masa kini..

semoga berjaya dalam bidang yang kamu ceburi, blogging adalah sebahagian dari aktiviti sambilan kamu dan fokus kepada sesuatu yang bermanfaat dan utama dalam hidup kamu.

sekian.


9 comments:

  1. Comel tulisan CIK ZARA tu...

    ReplyDelete
  2. blog biru memang cantik..
    kehkehkeh..

    ReplyDelete
  3. DAH TERJAH KE BLOGNYA TADI. :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih review belog saya..sorry x sempat nak jalan2 ari tu..huhu..terima kasih sangat2..xnak masuk bloglist zara ke?..zara ada buat pencariaan bloglist..xcukup sorang je lagi..hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.