REVIEW : Blog Blogger Paan.

Friday, February 22, 2013 PCL 7 Comments


Assalamualaikum ,

...tiba masanya merivew blog Ahmad Farhan Zainudin, ...sebelum ni pcl dah cuba terjah masuk,  tapi link (.my) dia tak dapat dicari oleh google.....dan akhirnya pcl cuba hubungi beliau melalui pm fecebooknya, nasib baik dia respon cepat...kalau tak melepas !

okeh, ini url blog si paan (http://www.paanzainudin.blogspot.com/)..jom ikut pcl terjah sambil tengok-tengok apa yang ada.



bagi pcl, perkara pertama masuk mesti tengok header blog (jika ada) dan juga backgroundnya...yang bagus dan menarik akan pcl bagi komen baik..dan sebaliknya hanya sebagai sebuah nasihat bukan dari pakar berkenaan...

[Orang Sg. Petani  kan...dok area mana tuh (cikgu) ?, mamaD tanya.. ]

Blog putih bersih..., pcl suka, tentunya korang pon senang hati masuk blog yang tak serabut otak macam nih !

betoi...kalau tak caya , terjah la.....emmmm.

psst... Paan, semoga kamu berjaya dalam bidang yang diceburi.

sekian.


7 comments:

  1. hehe.. untungla paan dapt direview..

    err..no komen yg xde kaitan, nama pak cik lie tu macam nama pak cik saya , teringat la pulak,,haha

    ReplyDelete
  2. paan pun tukar ke blogspot semula

    ReplyDelete
  3. Wahhh... cantiknya header dia....
    Tak nampak cam blog seorang jejaka...
    AJ nak terjah jap.....

    ReplyDelete
  4. putih-putih melati
    merah-merah delima..cewah

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL...nak terjah juga nanti...;)

    ReplyDelete
  6. blog ct hitam legam...mesti serabut otak P.C.L..haha sorry :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.