REVIEW : Blog Blogger QasehnyaRania

Wednesday, February 27, 2013 PCL 7 Comments

Assalamualaikum..

pcl mai nak review Blog QasehnyaRania yang ada banyak lobak !, ...selalu dok order minuman karot susu ja ! ...jarang sangat sebut lobak susu...*senyum sendiri pcl.


Terima kasih, Cik Su sabar menanti direview..., korang pon boleh singgah review bersama pcl di sini [http://lobaksusue.blogspot.com/]


7 comments:

  1. nseb baik dia sabar menanti :D

    ReplyDelete
  2. hihi.. memang banyak lobak kat blog Cik SU ni.. hihi

    ReplyDelete
  3. AJ dah follow blog ni... =D

    ReplyDelete
  4. deno terjah skrg jugak!

    ReplyDelete
  5. pelikkan bila pi kedai sebut nak jus lobak susu.. hihi

    tenkiu PCL..ye saya sabar menanti :D

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL....seronoknya direview...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.