REVIEW : Blog Blogger Sherlyanna-angiela

Tuesday, February 19, 2013 PCL 11 Comments


Alaaahai ...'sejuk'nya blog dia, macam masuk dalam bilik ekon eh !...haha, kalau tak caya mai singgah bersama pcl, kita review blog sherlyanna angiela martin  (http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/) ...


background layout blog kamu , hijau...antara warna kegemaran pcl, teruskan kecerian dalam kesegaran ini kerana warna hijau sebegini sangat menarik dan memikat mata kebanyakan pembaca.

ini pengkuan Sherlyanna :
"Seperti yang kawan-kawan nampak... blog saya kini telah bertukar wajah... hehe.. saya sengaja tukar sebab nampak orang lain tukar. Jadi saya pun ikut la.. hasilnya begini.. saya pilih background ini pun sebab nampak ok sikit.. fresh begitu.. Maklum la orang macam saya ni suka kan ' Green '.."
tak banyak yang pcl boleh komen kerana ia sangat memuaskan...

sudah  beberapa kali pcl masuk sini, harap lepas ni kalau boleh la...buat lah entri berupa cerita dan apa saja berselang seli dengan entri segmen , kontest , Ga dan seumpamanya berterusan . sesekali kalau bz /kekurangan idea ..okaylah !

itu saja,  Selamat maju jaya dalam bidang yang diceburi (masih student kan ?).

semoga blog kamu bertambah-tambah suksess.


11 comments:

  1. Memang dah lama follow blog ni....hehe

    ReplyDelete
  2. Hmm.. cantik nak terjah lah

    ReplyDelete
  3. balik umah baru boleh masuk... ;)

    ReplyDelete
  4. terima kasih banyak review blog saya PCL... memuaskan.. hehe... betul tu,, saya masih lagi student... ^^

    ReplyDelete
  5. dah terjah tadi...memang sedap mata memandang....

    ReplyDelete
  6. Nak datang singgah kejap lagi... =D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.