REVIEW : Blogger Blog Yang Siot !

Monday, February 18, 2013 PCL 17 Comments






INI blog sempoi pada pandangan aku..., nak tau kena terjah link kat sini : http://blogyangsiot.blogspot.com/,
minggu lepas dia letak header ada gambar lelaki 'gentelman'...kekononya yang isap rokok tuh !

hampir konfius sama ada owner nih lelaki atau sebaliknya dan sebenarnya ada dua-dua hahaha

Miss Zulaikha dan Syam Kyray .

...dan terbaru muncul lagi dengan header  SIOT mereka...





back ground, font tulisan semuanya nampak cool SIOT!..
gambar entri dan isi menarik...tersendiri dalam kelompoknya...

aku tak ada nak nasihat yang bagus  tentang blog kamu SIOT, ...semoga semakin berjaya.


17 comments:

  1. hahaha..mmg sempoi jugak blognya

    ReplyDelete
  2. hoho thanks PCL sebab sudi review blog kami..terharu atas pujian melambung PCL..kene usaha lebih lagi untuk berjaya. Teme kasih PCL atas komen positif yg diberikan pada kami..

    ReplyDelete
  3. AJ dah follow blog ni dari segmen sama aritu....
    Blog ni memang sempoi gila.... =D

    ReplyDelete
  4. Kena banyak menuntut ilmu blogging dengan PCL ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @cikgu ayu..pcl lbh krg sama je dgn blogger lain, sesama kita cari ilmu dunia dan akhirat.

      Delete
  5. MEMANG SIOTLAH.. HEHE..

    ReplyDelete
  6. sempoi giler eh blog ni...
    insyaAllah ada masa boleh terjah2...

    ReplyDelete
  7. tgk header tak leh jadi...kan Queen..kena terjah.

    ReplyDelete
  8. Menarik!
    Macam mana nak join ni?

    ReplyDelete
  9. @IzzatEshak,..boleh klik link ni kalau nk ikut serta..(http://www.pakciklie.com/2013/01/siapa-mahu-blognya-direview-pcl-tolong.html)

    ReplyDelete
  10. deno terjah sekarang jugak!

    ReplyDelete
  11. dah terjah tadi...terus follow..

    ReplyDelete
  12. kekasih ke mereka ni..hihihi...header dorg selalu bertukar2...mmg s**t..hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.