Santai....anda bercuti di mana ?

Tuesday, February 12, 2013 PCL 11 Comments


Pcl kat Sungai Petani, Kedah nih...!,

rasanya sat lagi nak pi meronda di sekitar sini...., cari  sarapan roti jala gulai ayam , dah lama tak pekena makanan, dengaq kata gerai roti jala kat area belakang pejabat pos besar SP.,  ..kalau ada nasi lemak bungkus daun pisang boleh tapaw ke Pantai Merdeka.

Sambil beriadah menikmati suasana  cuti santai macam ni memang best kalau berkelah-kelah santai...

...anda ke mana, jangan habaq hangpa dok lepak dalam billik jer sepanjang cuti-cuti nih ...okay, carilah ketenangan  mengecapi keindahan alam.

boleh share link/pautan anda di sini....nanti malam boleh kita sama-sama terjah .

selamat bersantai.!

p/s : sapa kat Sp sekarang nih ??



11 comments:

  1. saya dah masuk opis dah hari ni haha

    ReplyDelete
  2. tak tau nak ke mana...alih2 tidor jer kot... :)

    ReplyDelete
  3. pi makan2 kat utara mmg best PCL...hihihih

    ReplyDelete
  4. bercuti erk... waaa seronok yerkkk...

    ReplyDelete
  5. uwaaaaaa..hujan! duk umah je...huhuhu

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum PCL

    tak kemana...
    anak2 suka lepak kat rumah ajer

    ReplyDelete
  7. Baru balik rumah...hehe jalan2 dgn family dekat2 area kk ni jak....

    ReplyDelete
  8. SAYA TAK KEMANA-MANA PUN.. KURSUS, ADA PROGRAM KAT MUZIUM, THEN ADALAH JUGAK SEKELUARGA PERGI KE PANTAI PENGKALAN BALAK MENCARI REMIS.. :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...seronoknya bercuti mama x ke mana2 pun hanya berjimba di legoland jer...:)

    ReplyDelete
  10. Queen sekadar berkabung di kampung sbb adik mak mertua meninggal dunia ari jumaat lepas.. so berkampung semua di rumah nenek buat kenduri arwah 3 hari..

    ReplyDelete
  11. MV tak ke mana pun just kat umah

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.