Saya berada di belakang rumah kampung. ..

Sunday, February 10, 2013 PCL 7 Comments

...
kami sekeluarga kini sedang berada di kampung halaman pcl...

..
mood nak blogging memang lembab selembab line internet dan suasana sekeliling di sini..

..
so, pcl. ..nak inform kat sini yang pakciklie.com macam nak cuti dari berentri jer sepanjang cuti nih...

..
kalau tak berhapdet tu....paham2 je lah..

Published with Blogger-droid v2.0.6

7 comments:

  1. waktu bercuti, nikmatilah percutian itu sebaiknya.....jangan risau, kami setia menanti PCL...hihihi

    ReplyDelete
  2. memang syok suasana pagi2 dengan kabusnya..segar jer rasa..

    *pcl selamat bercuti,hehe

    ReplyDelete
  3. Brrrrrr..... sejuk!!!

    ReplyDelete
  4. gaya kabus 2 mcm bez je..pcl kg mne?

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL...selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete
  6. cuti ker? mcm x cuti je PCL? ada je entri Queen baca ni.. hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.