Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Saturday, February 23, 2013 PCL 18 Comments

Segmen yang mudah kita mudahkan...tunggu apa lagi di hari cuti (sabtu) ini,  dengan talian internet 'sengal' ... macam tak mengizinkan aku bergiat aktif dalam blogging...

to support bloggers, insyaAllah!



Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

18 comments:

  1. salam kenal...singgah sini kembali...

    ReplyDelete
  2. Singgah sini balik. Dari segmen yang sama..Selamat bersegmen dan semoga berjaya. ^____^

    ReplyDelete
  3. Hai , Ninaa singgah sini :) wuhuuu :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. SAYA SUKAR NAK JOIN SEGMEN, ENTAH KENAPA NTAH..

    ReplyDelete
  5. Baby singgah jgk sini okey..

    ReplyDelete
  6. Kadang-kadang dah join pastu lupa nak semak sapa menang. hahaha

    ReplyDelete
  7. Singgah sini. Dari segmen yang sama..Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL...wah ada segmen dr mia rupa2nya yer...:)

    ReplyDelete
  9. hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

    good luck utk kita semua ! =)

    ReplyDelete
  10. http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html dari segmen yg sama :) bw here ^^

    ReplyDelete
  11. Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. xsempat join pon..hukhukhuk...goodluck!

    ReplyDelete
  13. salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

    ReplyDelete
  15. salam.... tahniah ya....

    http://www.mialiana.com/2013/02/pemenang-segmen-bloglist-12-jam-oleh.html

    ReplyDelete
  16. @Mia Liana , terima kasih senaraikan sy dlm blog akak.

    ReplyDelete
  17. Tahniah yerrr,,,jm singgh blog sy

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.