Sempat komen 2 blog ni jer...

Friday, February 15, 2013 PCL 11 Comments

..

Lokasi : C MART Kompleks, Sungai Petani.
..

maaf pcl teringin sangat nak balas jejak semua yang tinggalkan komen di www.pakciklie.com..
..
tapi apa kan daya, ni pon sementara tunggu parking kosong...susah betul la..
..
Sungai Petani....hari ni cuti, ramai betul orang ke shopping kompleks..termasuklah kami anak beranak...

ekceli depa (anak) dah komplen...asyik pi mancing jer...boring la. !

..
p/s...pcl hargai kamu semua yg support, insyaAllah ada masanya nanti.

Published with Blogger-droid v2.0.6

11 comments:

  1. Terima kasih ye PCL sempat jenguk AJ punya blog....
    Xpe, mood cuti lagi tu......
    Tak sabar tunggu next blog review PCL..
    Hehehhe....

    ReplyDelete
  2. sy pon ske bukak blog kalau tgah menunggu hahaha

    ReplyDelete
  3. xpe PCL...aslkan berbahagia di smping kluarga..hihi

    ReplyDelete
  4. its ok PCL.. take ur time.. ada masa boleh balas jejak...

    ReplyDelete
  5. Wah rajinnya.....inilah dia blogger contoh...rajin blokwalking...

    Kesian Guru Sekarang

    ReplyDelete
  6. @pcl : insyaallah.... pcl guna fon masuk blog saya? loading xlambat ke? hehehe...teringin nak tengok blog saya di review gini...camna la ghupe gamoknya kan...

    ReplyDelete
  7. Makan telur sotong lah sedap - lemak. Selalu berebut dengan anak bila makan telor sotong.

    ReplyDelete
  8. Masih mood cuti lagi.... :-)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.