Senarai blog yang berjaya untuk direview.

Tuesday, February 19, 2013 PCL 18 Comments

Salam.. [ semak senarai terkini]

Saya akan mereview blog anda (peserta segmen ini..). Satu hari  (kecuali Sabtu dan Ahad) sebuah (1) blog.


  1. http://nazlyizan.blogspot.com/2013/01/segmen-review-pcl-tolong-review-blog.html (selesai review)
  2. http://ayuejean.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai reveiew)
  3. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-juga.html (selesai review)
  4. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  5. http://msvelentine.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  6. http://blogyangsiot.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  7. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  8. http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  9. http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  10. http://www.paanzainudin.my/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  11. http://maszull.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  12. http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (/)
  13. http://keyboarditupenaku.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (/)
  14. http://mujadafewa.blogspot.com/2013/01/siapa-mahu-blognya-direview-pcl-tolong.html (selesai review)
  15. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-r.html (selesai review)
  16. http://umikasum.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  17. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  18. http://ena7t5.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html  (selesai review)
  19. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (selesai review)
  20. http://irapunyela.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (/)
  21. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  22. http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/01/segmen-pcltolong-review-blog-saya.html
  23. http://sueali-anak2ku.blogspot.com/2013/01/2013-motif-34.html
  24. http://shumie-dz.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-httpshumie.html
  25. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  26. http://auntummawar.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  27. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-url-blog.html
  28. http://www.gadisathome.my/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  29. http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/review-pcl-tolong-review-blog-saya.html
  30. http://sembangsakura.blogspot.com/2013/02/reviewpcl-tolong-review-blog-saya.html
  31. http://queenofbutterfly.blogspot.com/2013/02/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  32. http://queenofbutterfly.blogspot.com/2013/02/pcl-tolong-review-blog-saya.html

[...segmen ditutup] klik sini !

Review blog maksudnya memberikan ulasan, pembahasan, menerangkan tentang suatu blog mengikut pemahaman aku sebagi reviewer. Review juga merupakan  huraian ringkas, kritikan terhadap sesuatu blog yang ditujukan.

Jika blog anda aku review, maksudnya secara tidak langsung header (kalau ada) dan link blog anda akan dipromosi.

Huraian ringkas itu nanti, insya Allah akan bermanfaat terhadap blog anda .

makluman :

Blog pertama bermula Isnin (4/1/2013) jam 11am (auto publish post).

sekian. terim ksih.



18 comments:

  1. Yeayyy... AJ no 2...
    Terima kasih PCL.....
    Jangan komen pedas-pedas... nanti AJ nangis..
    Ehhhh??? Hahahhahah... Takdelah...
    Komen je mana yang nampak cacat cela tu ye.... =D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... terima kasih pakcikle.. link deno ada :)

    ReplyDelete
  3. Wahh ramai juga ya. Hampir semua tu saya belum pernah kenal.

    Nanti boleh la saya pun tumpang tengok blog mereka.

    ReplyDelete
  4. as-salam,,alhamdulillah..ada ",

    terima kasih PCL

    ReplyDelete
  5. alamak...macam berdebar2 pulak tunggu blog saya kena kritik...hehe

    ReplyDelete
  6. msh terbuka lg kan PCL.. adeh.. lom smpat nk wat entri ni... ramai gak yer pesertanya PCL.. ;)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...seronoknya termasuk dlm senarai tu....:)

    ReplyDelete
  8. nnt nak try review2 lah, kot2 ada yang bermanfaat dan mghiburkan hati ^_^ gud job PCL!

    ReplyDelete
  9. Best Free Premium Blogger,Blogspot Templates for your blog.Latest High Quality Free Premium Blogger Templates,Themes,Layouts Free Download To Change Your Blogger Template Free download blogger template

    ReplyDelete
  10. banyaknya join..nanti kang intan sempat join intan join yer..ni duk balas jejak kawan2 lagi n..ekekeke

    ReplyDelete
  11. aduss...tetiba kecut plak pewot nih!..mcm menanti nk kena interview..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, tersenarai :)

    terima kasih ye :)

    ReplyDelete
  13. blog ct xbersedia lg nk direview..confirm bnyk cacat...xmakeup2 lg ..hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.