Sepuluh Lagi Blogger menanti...siap sedia !

Sunday, February 24, 2013 PCL 9 Comments

...hiha..hiha...lagaknya macam nak serang , tapi sebenarnya bukan macam tu...cuma nak review jer..

maaf, kekadang review blog nih mengikut mood..nasib lah ye ...tapi pcl serius dalam hal ini.

(tunggu entri setiap jam 11 pagi kecuali Sabtu dan Ahad)


http://www.pakciklie.com/2013/01/siapa-mahu-blognya-direview-pcl-tolong.html
http://www.pakciklie.com/2013/02/senarai-blog-yang-berjaya-untuk-direview.html
  • http://maszull.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html 
  • http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (tangguh review, ..entri tak update, sila maklumkan bila dah update..)
  • http://keyboarditupenaku.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (blog tak jumpa)
  • http://mujadafewa.blogspot.com/2013/01/siapa-mahu-blognya-direview-pcl-tolong.html 
  • http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-r.html 
  • http://umikasum.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  • http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  • http://ena7t5.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html 
  • http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html 
  • http://irapunyela.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (tangguh review, ..entri tak update, sila maklumkan bila dah update..)
lagi 12 blog selepas pusingan ini....terima kasih sedia menanti...




9 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.