Support bisnes mamaDiana !

Monday, February 04, 2013 PCL 16 Comments


uhhhh....penat jadi cameraman tadi untuk mamaD.

orang baru nak berjinak-jinak cari duit poket sendiri, nak mula meniaga... kita sebagai orang yang paling hampir dengannya harus beri galakkan.

jangan patahkan semangatnya yang sedang membara, asal jangan lupa di mana bumi dipijak...wahh !!

dun wori be hepi honey..orang lain boleh berjaya, awak juga boleh !..Malaysia pon boleh !!, kalau nak kira masalah...semua orang ada masalah...semua kerja tak menjadi.  "haiwan pon ada masalah...."

okay-okay...bawah ni ada salah satu daripada gambar tadi.   untuk promosi sekali, ....kalau sudi silakan support mamaD okay!


kalau nak tengok stock Jubah princess dan nak order , aku bawa anda  ke pautan sini [http://dianazlyonline.blogspot.com/]

tu baru peringkat permulaan, kira awal-awal malu-malu gitu hehe,....gambar-gambar lebih kurang je dengan camera samsung tanpa edit .  akan diperbaiki dari masa ke semasa.

sekian.



16 comments:

  1. I like this Pink, seriously! suka tengok

    ReplyDelete
  2. cantekk...tudung pun labuh..tudung jual gak ke PCL?

    ReplyDelete
  3. baby...support mama ye, thnks.

    ReplyDelete
  4. @misshannajr, buat masa ni tudung tu tak ada/tak jual.. ..thanks.

    ReplyDelete
  5. ha ah cantik dah, wife sapa tu..

    ReplyDelete
  6. nice! jubah plak tu..mesti support :)

    ReplyDelete
  7. PCL..good luck tau untuk bisnes mama nih!

    ReplyDelete
  8. SELAMAT MAJU JAYA MAMA D..

    ReplyDelete
  9. goodluck ya
    makin ramai berbisness

    ReplyDelete
  10. wahhh.. cantik jubah. Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  11. Wokehhhh teruskan bisnes. Selamat maju jaya!
    Sapa lagi nak jadi pendorong kuat, jika bukan orang tersayang.

    ReplyDelete
  12. mmg cantik2 jubah tuh..
    tapi sy ada mslh nak mencari jubah ni sebab ketinggian...sy kena fitting dulu baru bole beli...

    ReplyDelete
  13. gud luck mama... tula terpegun tengok gambar2 dlm FB mamaD bila modelnya adalah mamaD sendiri.. ;)

    ReplyDelete
  14. Seronok ada org kesayangan yg support sama..gud luck!:)

    ReplyDelete
  15. SEMOGA PERNIAGAAN MAMA DIANA MAJU

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.