Teringin lagi dengan MOI SUP MamaD!

Friday, February 08, 2013 PCL 9 Comments




...ini lah caranya nak nghabiskan stok ayam dalam peti sejuk., kali ni adik Hanis Umairah plak yang nak makan., mamaD turutkan.
..
makan banyak bubur nasi ni pon kenyang dia cuma sat saja...dalam sejam dua mesti nak makan lagi....
..
p/s....dah takda orang nak layan blog time ni...kebanyakkannya ready nak balik kampung atau ke mana-mana destinasi percutian yang telah dirancang.

cer tengok sapa ada lagi time ni dengan www.pakciklie.com?

jemput makan moi sup nih....bubur nasi pon  ye jugak! ...sama lah tu..


Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

  1. Sedap pe bubur nasi.. Nyum nyum. Letak ikan bilis, aduhh xsabar nk mkn

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...wah sedapnya...:)

    ReplyDelete
  3. Oklah klu yg tengah diet...mkn bubur jak kurang sikit karbohidrat....hehe

    ReplyDelete
  4. Kak Azie akan masak bubur nasi ni time anak-anak demam. Masukkan juga ayam, pastu goreng ikan bilis, kacang tanah.

    Bagi yang tak demam, boleh makan dengan telur masin. Perhhh memang enak.

    cuma betul mcm PCL cakap, kenyangnya cuma sejam dua, pastu gerenti lapaq balik!

    ReplyDelete
  5. AJ ni penggemar bubur nasi tegar.....
    Hehehhehhe.....
    Sedap okay.... =D

    ReplyDelete
  6. bubur nasi sedap. makan dgn carkueh... (betul ker ejaan tu).. haaaa

    ReplyDelete
  7. SAYA SUKA MAKAN BUBUR NASI MARRY BROWN.. :)

    ReplyDelete
  8. wahh menarik nyaaa akak tgk ! ;)

    ReplyDelete
  9. dah lama x mkn moi sup ni PCL.. dulu masa study kat kedah boleh dikatakan hari2 mkn moi sup ni.. murah + kenyang = jimat... hehehe almaklumlah studentkan kena berjimat cermat...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.