Ada yang berkecil hati ?

Tuesday, March 26, 2013 Nazlee Ismail 27 Comments



..
adik oder mee kongfu non seafood n jus tembikai ..kata adik sedapnya tiada tandingan...kecik hati mama :(
..
akak oder mee hailam n carrot milk , jus yang lemak berkrim sedap sangat katanya.........kecik hati abah ;(
..
mamaD order  kopi ais kaw kurang manis.....kecik hati tukang bancuh air tu bila mamaD kata manis sangat...tak sedaplah...huhu
..
aku...just standby ! ekeh..keh keh keh..yang mana tak habis akan ku bedal......kecik hati  kucing kucing yang menunggu sisa makan.
..
p/s... pcl akan singgah blog korang...so jangan kecik hati no no nohh!
.

Published with Blogger-droid v2.0.10

27 comments:

  1. ada masa singgah saya punya blog eh =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @yana , akan diusahakan..insyaallah..nk terjah jap gi.

      Delete
  2. Replies
    1. @DYSHASAHHIR , ..next day ada mkn luar lg..jomlh.

      Delete
  3. aduhh sedapnya..nasib baik dh makan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Amanina..memang jd pilihan kami mkn di sana.

      Delete
  4. MEE HAILAM & MEE KUNG FU NIE FAVOURITE...SEDAP OOO....

    ReplyDelete
  5. Salam PCL..pergh sedapnyaa..terliur den haaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. @intan , dah terliur jgn lupa lap ...eh hehe.

      Delete
  6. PCL dah buat chic na terliur. kecik hati. hehe.. gurau je. ;)

    ReplyDelete
  7. Boleh tengok jer....kecik ati.. :)

    ReplyDelete
  8. wahh sedap nie ..dah lama tak makan :)

    ReplyDelete
  9. @Chic Na ,..haha blh oder lg nt n blh tayang lg..

    ReplyDelete
  10. KECIK HATI PCL TAK JEMPUT MAKAN...

    ReplyDelete
  11. la ingatkan kecik ati apa lah tadi...he he he...by the way, orang yang tunggu mana tak habis tu lah yang untung sebab dapat rasa semuanya...heee....

    ReplyDelete
  12. kecik hati sebab boleh tengok gambar je.. tapi tak dapat makan.. ^_^

    ReplyDelete
  13. part kucing kecik hati pun ada jgk..huhu

    ReplyDelete
  14. PCL mcm DBKL juga lah yer

    ReplyDelete
  15. @syariza09 ... wah..wah wah :)

    ReplyDelete
  16. Hahhahha..
    Kecik ati AJ tak dapat rasa makanan sedap takde tandingan tu...
    Ehhh??? =P

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum PCL....hehehee kesian nyer kecik hati semuanya...:)

    ReplyDelete
  18. sy kecik hati sbb PCL tunjuk gambar mengancam ni.. hehe gurau..

    ReplyDelete
  19. mi kongfu? pcl berkongfu tak lepas mkn mi ni? hehe

    ReplyDelete
  20. amboi mamaD kopi 2 kelas g2...pcl mpama tong smpah la ni ek

    ReplyDelete
  21. kecik hati juga kalau anak2 cakap mc tue..huhu

    ReplyDelete
  22. kecik hati juga kalau anak2 cakap mc tue..huhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.