Aku dan Blog ...macam susah nak pisahkan !

Tuesday, March 26, 2013 PCL 18 Comments

..emm ..ingatkan dah tak sempat  berblog hari ni,  ada seminar kerja...tapi bila dapat notification frm google plus...lagu nih. haha * suka Kak Ton tu..

AyueJean: Terima Kasih Blogger PCL!!! »Dengan rakus dan tanpa belas kasihan, AJ rabakkan sambul tu... Okay tang ni memang nampak menipunya... Kehkehkeh..... =P. Sopan santun AJ bukak sampul tu okay....... Terus nampak ni...... Buku nota, s...

keadaan bagai 'memaksa' untuk aku turut sama meraikannya ,..

hampir seharian di dalam 'bilik sejuk beku' . gedik-gedik kaki menahan sesuatu...(*jangan ikut tabiat buruk ini)

yes..take five !





Published with Blogger-droid v2.0.10


bila la nak habis nih 4.30  dah ni...,

p/s : yes...Aku dan Blog ...macam susah nak pisahkan !


18 comments:

  1. ibarat irama & lagu...tiada maka pincang ler irama rosak ler lagu....

    ReplyDelete
  2. Alamak.... AJ dah pengaruh PCL..
    Hehhehehehhe...
    Blogger tegar ni... =D
    Jom kite blogging PCL...

    ReplyDelete
  3. bagaikan ombak dan pantai.. tak dapat dah nak berpisah ^^

    ReplyDelete
  4. jangan tahan kencing sangat pcl..hehhehehe.......tak elok.. :p

    ReplyDelete
  5. isi dengan kuku, aur dengan tebing ke?

    ReplyDelete
  6. salam. first time borak kat blog u ni. nak gak jadi tegar tapi tak boleh... masa masa masa.. alasannya.. hehehe.. salam ukhuwah dari akak..

    ReplyDelete
  7. samalah kita. hehe... ieta dan blog tak dapat dipisahkan. Sehari tak ngadap blog...bleh jd tak keruan...haha

    ReplyDelete
  8. aaa kaki gedik2 tu tau
    blogger tegar forever..haha

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL..memang betul2 blogger tegar ni bersemangat betul...;)

    ReplyDelete
  10. true3. sehari x update blog rasa janggal lak eheh.

    ReplyDelete
  11. happy blogging PCL. ;)

    ReplyDelete
  12. Wahh dah macam ketagih dah ya?

    ReplyDelete
  13. haha.. terikut pcl dh nie. setiap hari berapa kali buka blog :)

    ReplyDelete
  14. samalah kita .. termasuk fesbuk susah nak pisahkan.

    ReplyDelete
  15. jom memeriahkan dunia blog..hehe.caiyok2 PCL...

    ReplyDelete
  16. teruskan berblog PCL.. support u

    ReplyDelete
  17. sejak akhir2 ni blog jadi boipren la jugak hehe.. dulu ok je selalu tinggal2 kan..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.