Aku yang salah...

Thursday, March 07, 2013 PCL 11 Comments

angkat tangan *sikit pon jadilah...tanda minta maaf kepada pemandu kereta lain..

.....Aku dah angkat tangan . Aku tau memang salah aku...tu sebab aku buat camtu,..jalan sehala takde signage  'No Entry' mengelirukan aku .

eh apasal dia geleng kepala ??

muka aku tak cun ea...!! huh  grrrr ...geram tetiba terasa aircond berhawa panas..



p/s : nak kena jabat salam , turun dari kereta cakap sorry...macam tu eh !!


11 comments:

  1. Kira okaylah dah angkat tangan.....
    Ke dia nak suh angkat kaki PCL??

    ReplyDelete
  2. err..dia tgh bad mood kot..

    ReplyDelete
  3. kalau orang angkat tangan dan senyum pon da ok kan?

    ReplyDelete
  4. ate marah bebenor org tu kot he3

    ReplyDelete
  5. angkat tangan as a sign kita humble minta maaf dan sedar kesalahan kita... itu dah boleh diterima lah tu... kalau orang tu x terima means something wrong with that person...

    ReplyDelete
  6. Org tu tengah runsing agaknya.hihi *bersangka baik* eh tapi kira bagus sangatlah pcl angkat tgn kt dia...kan...kalau jelir lidah? Bahaha

    ReplyDelete
  7. mungkin dia fikir, napelah mamat ni ikut jalan ni..

    ReplyDelete
  8. orang tu mmg panas baran kot. huhu..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL....kesian nyer...

    ReplyDelete
  10. ct pon rse dia tgh stress..huhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.