Apa Kata Anda Pulak..?

Monday, March 04, 2013 Nazlee Ismail 14 Comments


..
seorang lelaki menanggung / menyandang bag isterinya boleh ditafsirkan sebagai seorang yang .....bertanggung jawab? mungkin..
..
"poyooooo"..bak kata johan mengayakan suara Awie..keh23X
..
tapi apa kata anda pulak ?
..
Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. sweet sangat......bunga lagi tu...

    ReplyDelete
  2. its okay kalo lelaki nak tlong bawakkan..tapi seeloknya..nama pun beg tangn wanita..kan lebih baik wanita yg bawak sendiri. Rasanya takdelah berat sangat sampai bertan2..huuu

    ReplyDelete
  3. ALamak PCL....
    Ni pandangan AJ...

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/02/lelaki-bawa-handbag-perempuan-tak-cool.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    Lebih selamat sbb lelaki jarang jadi sasaran peragut ;)

    ReplyDelete
  5. ok jer...cute...keh3...

    ReplyDelete
  6. ok je kan pakciklie? abah deno pulak kalau ma shopping kdg2 pegang je handbag ma kalau ma byk barang nak bwk dlm troli tu... hehe

    ReplyDelete
  7. salam...nampak cool and sweet sgt...

    huhu bestnye if ade lelaki yang x kesah camni...

    ReplyDelete
  8. MACAM PONDAN JE.. HAHAHA.. KADANG2 SAYA PUN BAWAK BEG ISTERI.. TAPI LAMA DAH TAK BAWAK..

    ReplyDelete
  9. Waktu sarat pragnent, sy nak ke toilet biasa je suami bawa handbag sy, kejap je. tapi sy lebih selesa bw sendiri dr nyusah2 kan dia. Suami tak kisah pun tlg bw handbag sy. Rasa lebih selamat kot handbag sy ada pd dia. hehe

    ReplyDelete
  10. Oklah tu......sangat caring.....hehe

    ReplyDelete
  11. As salam,

    Saya datang balas kunjungan. salam kenal dari saya, Suria. semoga ukhuwah kita berkekalan hendaknya.

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. nampak cute aje PCL..hehehe

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum PCL..bagusnya tolong menolong hehehe...;)

    ReplyDelete
  14. klau beg mcm keperempuanan sgt...mlu la jugk lelaki bawak..hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.