Asal boleh jer !

Saturday, March 16, 2013 PCL 10 Comments


tak sedap tapi okay lah dari tak kempunan dari melepaskan keinginan nafsu makan pepagi tadi, ...nak makan serawa durian bersama serabai atau lempeng nih...

banyak betul aku teringin dari pagi sampai sekarang nih..., bihun sup dah selesai...yang ini separuh selesai dan kejap lagi yang ini pulak...gulai telur ikan ! *mamaD dah update...


 orang jual lempeng tak sesedap yang diharap...., asal boleh jual jer !

..
Published with Blogger-droid v2.0.6

..

10 comments:

  1. memang asal boleh !

    p/s :pcl ! saya dah update blog.. maaf lambat xD

    ReplyDelete
  2. kuah serawa pn ceroii...

    ReplyDelete
  3. kena serawa yg pekal likat baru syiok!

    ReplyDelete
  4. buat sendiri lagi puas hati.

    ReplyDelete
  5. btl tu, wat sendiri lagi sedap dan puas hati kot =)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCl...sedapnya makan petang2 pun sedap...;)

    ReplyDelete
  7. Eh..makanan feberet saya ni

    ReplyDelete
  8. Makan petang mende2 camni memang best... =D

    ReplyDelete
  9. buat sendiri lagi sedap kan

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.