Dari Jumaat ke Isnin...

Friday, March 15, 2013 Nazlee Ismail 14 Comments



yess..kan , yes  kan...yes...yes..!!...hahaha...sekarang nih..,  ada di antara kita yang sedang bergelumang dengan kerja dan kerja ...dan kerja yang tak pernah habis....semoga anda berdedikasi  wokay.

[tak lupa perjuangan para Perwira Negara di Lahat Datu , Sabah...semoga mereka dalam lindungan Allah swt]

tapi  ramai juga yang sedang santai santai depan pc/lappy memasing ...haa kan, ada masa blogwalking n folow list segmen yang masih tertunggak !!

kalau aku,....aku sedang mendengarkan ....HotdeejayFM radio online !

LIKE PAGE HOTDEEJAY


yeah..sambil blogging....sampai tak aku kat blog korang ?? kalau tak sampai tu ..serulah ..seru nama pcl kat sini..hehhe.



14 comments:

  1. Huhu seru yer..tetiba teringat ost pontianak harum sundal malam.. "ku seru"

    ReplyDelete
  2. Betul...
    Hari Jumaat semangat nak keje...
    Malam ahad lagi dah rasa aura malas nak hadap hari isnin....

    Nak seru ni...
    PCL... PCL.. intonasi ala2 pontiakak harum tak sundal...
    Ehhh??

    ReplyDelete
  3. huhuhu..tgh menunggu detik nak balik je ni. sambil2 tu boleh BW dan reply komen kawan2. kt opis x bole dgr radio online, kena block. huhuhu

    ReplyDelete
  4. @ Amin A. R ...jap sy ke sana, best plk dengar lagu retro 70'an...layan jerk!

    ReplyDelete
  5. @AyueJean AJ ..,..huuu menyeramkan tu..erk "kak Ton punya suara la AJ.."

    ReplyDelete
  6. @Sue-Rya Qistina ...emmh xpa lah nk buat camana..kena block !

    ReplyDelete
  7. hihi kdg2 pikir camtu gak, simpan keje tuk ari isnin...sbb bl dh ptg2 jumaat ni...fikiran ni dah set sok cuti... so, en malas pun datangla...

    ReplyDelete
  8. haha nk gelak plak..betul tu!

    ReplyDelete
  9. Yesss esok cuti......
    Selalu BW dan reply komen guna android jak sambil buat keja kononnya....hehe

    ReplyDelete
  10. yehaaa..esk kit dok umh saja ea.., malam lepak luar makan2...keja tu tinggalkn kat opis tau ;)..

    ReplyDelete
  11. hari Jumaat semua orang happy & semangat keja. hihi..

    ReplyDelete
  12. Saya antara yang sibuk kerja, dan takda masa yang banyak utk BW.

    ReplyDelete
  13. KERJA... KERJA... KERJA... OH, KERJA...

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum PCl...hari minggu la hari utk beristirehat bersama keluarga...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.