Eh sedap pulak PMC nih ...!

Thursday, March 14, 2013 Nazlee Ismail 18 Comments

...boleh bersantai-santai gitu.. ,  menyuap PMC (projek mamaD yg ke dua)  selepas baru pulang dari rutin harian sebagai bapa.... "hantar anak ke sekolah " ...

hemmm...untungnya  tinggal dekat dengan pejabat....takda stress dengan jammed...*syukur alhamdulillah.

 
Published with Blogger-droid v2.0.6

*aku rasa segar sikit dari sebelumnya...selalu tengahari rasa mengantuk yang melampau ketika memamdu jarak jauh  dan kadar kolestrol dalam badan makin menurun...., dah tak rasa pening kepala !


18 comments:

  1. ramai testimoni yg ckp bagus PMC ni. nak2 kalau yg warna purple tu, gred AAA, lebih elok. saya takut gak nak try sbb ngah preggy

    ReplyDelete
  2. PCL lalu makan macam tu je ek...?

    ReplyDelete
  3. @Sue-Rya Qistina ...setakat nih ok, harap tak memudaratkan ...

    ReplyDelete
  4. @Sally Samsaiman , yeah...nak jugak kita menerai !!

    ReplyDelete
  5. Arghh! Sgtlah untung.....dan sy pun, cemburu yg amat! Hahahahah!

    ReplyDelete
  6. @AyueJean AJ ,...mamaD buat ok, takda rasa hanyir pon.., sy boleh telan mcm tu jer..

    ReplyDelete
  7. @Mrs.Eady ,..awak terkedu ?

    ReplyDelete
  8. Ada tambah perasa ke pcl?

    ReplyDelete
  9. @faraherda.razalan , keja gomen mcm sy ni bila2 masa boleh ditukarkan ke serata negeri....sedih klu betul ia terjadi dlm masa terdekat nih..

    ReplyDelete
  10. @Amin A. R ..., mamaD letak madu sikit , agak2 manis buah gitu...

    ReplyDelete
  11. sedap..tapi xle ambil lebih drpd 3 kali

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Mrs Valentine , oh ye ke MV..thnks info...awk biz pmc kan.

      Delete
  12. Tak pernah lagi test benda ni...huhu

    ReplyDelete
  13. Kak Nurul pun klu nak mkn letak madu sikit.

    ReplyDelete
  14. sesetengah org cakap bau dia hanyir sikit. betul ke?

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum PCL....sedap ke x pernah makan lg...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.