Hai kawan...sesekali belajar lah memujuk pulak !

Wednesday, March 06, 2013 Nazlee Ismail 22 Comments




Secret recipe dalam keluarag adalah saling faham memahami antara satu sama lain.. jangan selalu merajuk dan megharapkan dipujuk...sesekali belajar lah memujuk pulak.


22 comments:

  1. Choc mud cake kan ni???...
    Betul.. Sesekalai kalau tak pandai memujuk pun, kena jugak memujuk... =D

    ReplyDelete
  2. mesti pcl selalu merajuk nih...kan? :p

    ReplyDelete
  3. mesti mahal dan eksklusif resepi ni. sebab tu berbaloi kalau dapat belajar...

    ReplyDelete
  4. alamak!! terliurlah mak yong ni. hehehe. mujur baru je mkn kek SC tadi, ada jamuan makan :)

    pernah dpt kawan mcm tu. nak kita je faham dan pujuk dia. ttg perasaan kita langsung dia x kisah. sudahnya, ade aku kesah. huhuhu

    ReplyDelete
  5. @Ayujean..tu yg kami practice...

    ReplyDelete
  6. @Amin...tak jugak, lama dah tak majuk nih..hahaha

    ReplyDelete
  7. @smbotak..kalau resepi kek blh belajar susah payah, ni resepi berkeluarga ...kena cari, gali dan rasai bersama...

    ReplyDelete
  8. @Sue ,..kalau kawan blh je wat x kisah, klu teman sebantal jgn wat main woOO..

    ReplyDelete
  9. jom mkan kek sambil hirup sirap bandung cincau :)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/sirap-bandung-cincau.html

    ReplyDelete
  10. PCL KUAT MERAJUK KE..? HEHEEH..

    ReplyDelete
  11. uik..ni sape pujuk sape ni PCL...
    kalau pujuk dgn kek ni kompem cairrrrnye kan kan kan..

    ReplyDelete
  12. Kadang-kadang tak sempat nak pujuk, depa dah baik sendiri. hahaha

    ReplyDelete
  13. pujuk siapa ni... haaaaa.... siapakah gerangan yang kena pujuk tu pcl? hihi

    ReplyDelete
  14. @Fairus..., haha sengaja buat2 tu ada la sesekali..

    ReplyDelete
  15. @Ena's,...sementara tunggu reda merajuk tu memang lah kek cair lbh dulu...haha.

    ReplyDelete
  16. @Azie azah...depa tu mmg mcm tu , cepat sejuk lah katakan...kan kak !

    ReplyDelete
  17. @Deno,.."kalau dua2 merajuk....emhaa emhaa..."

    ReplyDelete
  18. NAL <3 Secret Recipe

    ReplyDelete
  19. sedapnye secret recipe..

    ReplyDelete
  20. sesekali begitu, itu yang mengeratkan lagi hubungan.. ;)

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum PCL..sedapnya kek...

    ReplyDelete
  22. nampk sodap lerrrrr

    ct xblajar memujuk lg..hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.