Hanis Umairah dah dapatkannya....

Saturday, March 02, 2013 Nazlee Ismail 16 Comments






yesss...!! katanya , dah dapat Helicopter RC ..tapi kalau tak belikan. ..masam pulak muka dia..*emmm ikut perangai  sapa nih?

dia nak yang warna merah ..kehabisan stok pulak...beli guna duit dia , rm50 dan abah tambahkan rm20 jer...biar dia tau jaga  hartabenda dia nanti.

dah boleh jadi pilot dah tu...sat ja dia training tadi., ofkos lah !....dah tentu abah dia yang mengajar..

p/s : ..semoga dia berfikr lebih kreatif..semoga menambah semangat dia untuk berusaha dan memajukan diri..*(tak boleh nak bekukan otaknya dengan bahan bacaan saja, insyaAlah ).


Published with Blogger-droid v2.0.6

16 comments:

  1. Wahh..bestnya..seronok ni.

    ReplyDelete
  2. dia boleh geng ngan Mr.JR....
    Suka dengan heli ni....
    Hehhehhe...

    ReplyDelete
  3. kat rumah saya pun ada sebijik...

    ReplyDelete
  4. betul ke PCL ada kat sana semalam??

    ReplyDelete
  5. abah dia mengajar sambil main sebenarnya tuh...kan kan??

    ReplyDelete
  6. kalau 3 channel, pastikan ada built-in gyro, supaya senang nak control untuk beginner.

    ReplyDelete
  7. @Nurul Aini,..yes dua2 beranak mmg seronok sangat main heli..sambung esok , hanis dah tido..

    ReplyDelete
  8. @Ayuejean, ..Mr.Jr inat heli ea, blh join main bebila free..

    psst, pasal tu pcl bohong jer..sori.

    ReplyDelete
  9. @gadis Bunga,...memanggg pon !! harus.

    ReplyDelete
  10. @smbotak, ..yes utk permulaan...nampaknya abah dia kena spend duit lg utk 4-6 channel..huhu.

    ReplyDelete
  11. seronok main ni..kasi landing atas bilah kipas...saya ada sebijik dulu, tapi dah terhempas....haha!

    ReplyDelete
  12. SUSAH JUGAK NAK KAWAL HELI NI.. DAH PANDAI KE? :)

    ReplyDelete
  13. pernah main yg anak buah punya, sarah aina... dah rosak sbb banyak terhempas

    ReplyDelete
  14. alaa..abah topup je ke..ingat abah lanja tadi..hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.