Harap kepala jer besar. .!!

Sunday, March 31, 2013 Nazlee Ismail 26 Comments

..
belum balik rumah...dah  start berputaq dalam fikiran nak buat apa dengan udang kara nih...

..
masak?  ,... masak apa yang sedap eh..isinya dah ler sikit...harap kepala jer besar.....timbang berat pulak tuh..!

..
lobster lombong....tak jadi ambil, setakat ambil gambar jer lah...

p/s ingat boleh makan lobster tengahari nih...eksyen jer lebih hahaha.! !!

.

Published with Blogger-droid v2.0.6

26 comments:

  1. tengok je pun dah geli..uuuuuuu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Bahrain Ramlan ,.. tgk pn geli apa lg peang ea.. haha.

      Delete
  2. Replies
    1. @Sukma Haron , ..huh memang sodappp..

      Delete
  3. Replies
    1. @QasehnyaRania ,.. xpa...blm mengidam lg..gahaha..

      Delete
  4. Klu memancing sendiri best jgk makan...klu nak beli xpayah lah...sama la jgk mcm ketam..berat tulang je kot..

    ReplyDelete
  5. gatal!!!! saya takleh makan.. salam.. jom follow saya balik.. saya dah follow awak.. Salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  6. menakutkan je PCL....
    Huhuhuhu........

    ReplyDelete
  7. besar betul la kepala dia..kalau beli berapa nih...huhu

    ReplyDelete
  8. haha..kepala besar bdn kecik

    ReplyDelete
  9. wahhh makan besar best nih

    ReplyDelete
  10. goreng jer senang taruk bawang banyak2. lepastu ratah la :)

    ReplyDelete
  11. Berapa puluh hengget sekilo nih?

    ReplyDelete
  12. Udang besor2 saya takut nk makan.... :D

    ReplyDelete
  13. TAK PERNAH SAYA MAKAN MENATANG NI.. :)

    ReplyDelete
  14. impian menggunung tinggi la konon nk jdi omputih mkn lobster.ala join la catch deadliss macam dlm CH551 hehehe..bru kenyg

    ReplyDelete
  15. lain macam rupa udang tu.....memang kepalanya yang besar...konpem kurang isi

    ReplyDelete
  16. kalau yang ni mmg sikit isi..

    ReplyDelete
  17. tak pernah makan lobster. lgpun allergic seafood.

    ReplyDelete
  18. bru lps mkn udang galah kuala rompin..hehe..xsbr nk wat entry :p

    ReplyDelete
  19. kepalanya mmg bsr, tapi badannya tak sebesar kepalanya

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum PCL..besarnya...;)

    ReplyDelete
  21. xreti dan tak pernha makan udang besar2 cmtu. takut sat gi dia idup balik. hehehehe,

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.