Ini lah rupa dia...kuih dari isi kelapa muda !

Wednesday, March 13, 2013 Nazlee Ismail 24 Comments




makan ketika masih panas..

24 comments:

  1. Rasa dia macam mana PCL???

    ReplyDelete
  2. Bakar ke PCL? Tak pernah tengok dan rasa. Nak try

    ReplyDelete
  3. first time saya tgk kuih kelapa muda ni. siyes! rasa apatah lagi, mmg x pernah rasa la. nak sikit PCL. hehehe

    ReplyDelete
  4. x pernah lak tgk tp sure sedap n manis nih...

    ReplyDelete
  5. sedapnya cemburu ni..kalau berjiran mesti kita kenyang selalukan..

    p/s pak su ajak pg meminang..nak cukupkan korum.
    tarikh nti akan di beritahu..

    ReplyDelete
  6. kuih ni mcm puding roti tu ke...?

    ReplyDelete
  7. aduhhh.. nape semua citer pasal makan ni.. lapooo!

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. xpenah tgk lg kuih dari kelapa muda ni..

    ReplyDelete
  9. @AyueJean AJ ...
    Rasa dia manis dah tentu ada rasa kelapa muda ..sedapp !

    ReplyDelete
  10. @baby comel said...
    Bakar ke PCL? ..ye, memang kena bakar kalau cara morden guna oven lah..

    ReplyDelete
  11. @Sue-Rya Qistina said...
    nak sikit PCL. hehehe , @Pcl....boleh nt bila mamaD buat lagi..

    ReplyDelete
  12. @Daddy Ziyyad said...
    kuih apa namanya ni bro? @pcl..ni lah yg dinamakan "kuih kalakatar"

    ReplyDelete
  13. @Knor , ...angahyan, kami ni jarang buat kuih.. kalau berjiran pon lama sekali baru merasa ..hehe, thnks for ajakan paksu tu..insyaAllah.

    ReplyDelete
  14. @Dylla Abas said...
    kuih ni mcm puding roti tu ke...?, @pcl..yes tapi sedap lagi dari puding drp roti.

    ReplyDelete
  15. resepi ori dari mak. ...mak pcl tu..boleh dikomersilkan. ..

    ReplyDelete
  16. first time tengok....tak pernah dengar pun ade kuih macam ni..hehe

    ReplyDelete
  17. nampak macam sedap je. rasa garing2 ke?

    ReplyDelete
  18. tak pernah rasa lagi kuih jenis macam ni.. Sedapnya tengok isi kelapa tu.. kalau Ros, tak sempat nak buat kuih dah tu.. Pakat dok makan isi dia je...

    ReplyDelete
  19. kuih ni amek isi kelapa je ke?then bakar?gitu je eA?

    ReplyDelete
  20. nampak sedap la PCL.. ada resipi tak?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.