Kami di mana petang-petang begini...

Saturday, March 09, 2013 Nazlee Ismail 14 Comments














melepaskan jeritan...

sahut bersahutan...

macam orang hilang pedoman....

macam hilang arah tujuan...

menjerit  suara memecah kedamaian ...


Published with Blogger-droid v2.0.6

14 comments:

  1. nini pernah p sini.....wah kenangan betul kan...=D

    ReplyDelete
  2. wah cantik indahnya dunia... Hijau mata tau, sgt tenang nampaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. @baby comel...mmg tenang kehijauan suasana, tp ada jg sikit pencemaran udara dari asap pembakaran terbuka..

      Delete
  3. naik atas Bukit Jugra semata-mata mahu melontarkan suara..."arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaarrraaaaaaaaaa...."

    ReplyDelete
  4. sy berkecuali dari menjerit......, betahun duduk sini, baru ptg td sampai Jugra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada berani nk jogging naik turun bukit?

      Delete
  5. ni tempat paragliding kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @chec na,..mmg betul ni tmpt paragliding...hr ni x npk org main pon..

      Delete
  6. Tenang je kan bila dapat jerit macam tu... =D

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL....wah bestnya kat situ...:)

    ReplyDelete
  8. kebetulan.... sabtu lepas company saya ada buat event memancing kat jugra sport fishing....best jugak area situ

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.