Kerja baik baik eh...

Thursday, March 28, 2013 Nazlee Ismail 16 Comments


..
Assalamualaikum..
.
lewat sikit sarapan pagi...
kami masih lagi di Banting ,  Hanis ada kelas tuisyen pagi nih..
..
keadaan lain sikit kat kedai makan mamak nih...kali kedengaran  bacaan ayat suci al Quraan...bagus jugak sedap makan ..sedap telinga mendengarkannya..

.
makan berdua di hari orang lain kerja ..memang ada yang jelous tu..

p/s ..ada orang call tapi taknak cakap plak..huhu.., meh jemput makan..

.
.

Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

  1. cx srpn nsi lmk pg td. hehe

    ReplyDelete
  2. sedapnya tgk telur tu...tgh lapaq ni..haha

    ReplyDelete
  3. terliur tgk nasi lemak tu.
    pagi tadi dah set mind nak wat nasi lemak petang ni or esok.
    dah lama x masak dan makan nasi lemak. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Sue , pastikan buat nasilemak yg pure lemak ye sue.., mamaD memang suka mcm tu tu pasal jarang sekali buat...emmmm..menakutkan!

      Delete
  4. mmg layan sambil mkn sambil dgr ayat2 suci al-quran kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Dylla , ..alhamdulillah tenang, cepat rasa kenyang..

      Delete
  5. siap ada telur 3 suku tu yea...dah lama tak makan...ermmm

    ReplyDelete
  6. sedap jugak..jemput makan roti canai..hehe

    ReplyDelete
  7. kalau pegi kedai mamak mmg kofem order telur 1/2masak n roti bakaq..hehe :D mmg terbaekkk kan PCL ^___^

    ReplyDelete
  8. dah tengahari baru nak tengok gambor pcl bersarapan...hihi....cuti ye pcl?

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...wah seronoknya bersarapan berdua..;)

    ReplyDelete
  10. terliurnya tgk nasi lemak tu. faveret tu. :)

    ReplyDelete
  11. Haa kan bagus klu kedai ada pasang ayat Al-Quran mcm ni..

    ReplyDelete
  12. Yelah PCL dah start cuti kan...

    ReplyDelete
  13. nasi lemak twlo mata satu kuning kat tengah2 hehehhe

    ReplyDelete
  14. telur rebus febret my HaikalAYuwani

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.