Komenlah selagi mampu, anda akan dihargai sebagai Pengomen Terbanyak bulanan..

Sunday, March 31, 2013 PCL 28 Comments





...
assalamualaikum...
.
hah. ..lega rasanya dah tiba rumah sendiri..syukuralhamdulillah semuanya selamat sampai.
.
malam ni nak meroyan sikit..., tadi otw  ...nampak kereta  atas trailer, nampak best jer kalau dapat semua..eh sebuah ker...boleh drif! ! haha..
.
takpa...biarkan aku bermimpi saja..
.
okeh,  aku nak pesan sikit kepada semua pengunjung blog ini yang berhajat nak dapatkan cenderahati dari pcl.....silLAah komen di entri entri yang anda ingin KOmen sebab  setiap bulan www.pakcikie.com akan menghargai PENGOMEN TERBANYAK....kira pengomen sporting dan tegarlah yer..
..
semoga ada yang memihak  kepada anda...mana tau kan.? , komenlah sesuka hati anda...semoga sama sama merasa bahagianya. . ;))
.
ESOK sebelum 12pm....pcl akan siarkan siapa yang jadi Top komentar sporting bulan Mac , ...dan beberapa blog lagi akan dipromosi..insyaAllah.
.
.
Published with Blogger-droid v2.0.6

28 comments:

  1. pasni anis nk komen byk2 la hehe :P

    ReplyDelete
  2. Wahh. Vee pun baru je buat entry psl top commentator :D Btw, Vee nak tanya sikit. Vee tak buat bulanan but vee buat every 6 months and akan ada little gift utk dorang. Mana satu lg baik, ikut bulanan lps tu buat review or apa2 je kat blog ataupun buat yg 6 bulan and bg hadiah? Kalau ikut bulanan bg hadiah mau kering hbs poket ni. Hahaa.. Hrp dpt tolong. Almaklum lah, sy kan budak baru blajar. Haha. Thank you!

    ReplyDelete
  3. nie kereta autoshow....
    komen tegar....i try....

    ReplyDelete
  4. @Anis Zainudin, terima kasih..boleh insyaAllah. semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  5. KERETA-KERETA ATAS TRAILER TU MESTI NAK BAWAK PERGI LITAR AGAKNYA..

    ReplyDelete
  6. @Vee Lea , ..bg saya.. penghargaan utk pengomen boleh dibuat berbagai cara..ini salah satunya...bulanan atau separuh tahunan , ia tak jadi masalah dan ikut kemampuan... sebenarnya pengomen sporting memang tak kisah semua ini tp kita sbg pemilik blog ada inisiatif untuk menghargai pengunjung yang bukan 'silent reader'...biar mesra semuanya..., nak mesra kena komen2 lah..

    p/s : terbaik adalah komen bulanan sebab kita sentiasa menghargai mereka...tak la lama sangat ternanti2...pasal hadiah tak semestinya barang 'mahal2'.

    ReplyDelete
  7. @Sukma Haron ...autoshow di mana.. taktaulah saya...berkenan tengok je lah..hurmm..

    ReplyDelete
  8. Bestnye kete tu....
    Yang biru tu siap ade sticker 1Malaysia lagi.... =D
    Ala PCL, kalau takde hadiah pun takpe... =D
    SO camne cuti???

    ReplyDelete
  9. 1 entri komen 5-6 kali boleh pcl? Hehehe

    ReplyDelete
  10. cantik kereta.. bagus PCL menghargai blogger lain..

    ReplyDelete
  11. @fairus ..mungkin juga tu..

    ReplyDelete
  12. @AyueJean AJ ....cuti Melaka semestinya best, ..ada tempat tak sempat lawat..., ingat nak pi Jonker Walk mlm tadi tp dah nak balik awal..lain kali ada lagi..

    psst AJ..pcl bg hadiah selagi mampo blogging ..nk hepi2 dgn blogger sporting n sempoi yg support blog pcl.. :))

    ReplyDelete
  13. @ Amin A. R , ...bolehlagu manapon :))

    ReplyDelete
  14. @Mizz Aiza ,..alhamdulillah dgn mudah2an ukhuwahsentiasa terjalin.

    ReplyDelete
  15. ooo..gdluck pd mereka
    byknye keta tu...klo balikkan..terjumpe treler angkut kete ni..olwes terbayang nak duduk atas treler tu..rilek...

    ReplyDelete
  16. tahniah untuk pengomen tegar kat blog pcl

    ReplyDelete
  17. boleh dapat hadiah keta dlm gambar tu ye..hehe

    ReplyDelete
  18. wah!!..nak jadi pengomen terbanyak la pasnie..untuk Bulan APril..haha

    ReplyDelete
  19. Erkk malulah saya...hope xterpilih pon..haha

    ReplyDelete
  20. Laaaaa..... tak sempat gi ke PCL??
    Next time make sure gi tau....
    Heheeheheh....
    AJ maybe nak pegi hujung April nanti.... =D

    ReplyDelete
  21. owh..begitu ya...nanti saya komen selalu , kih3..:)

    ReplyDelete
  22. oke nak tau siapa pengomen terbanyak tu

    ReplyDelete
  23. ni nk komen psai kete ke nk komen psal lain hehhe..boleh x buat smile je =)

    ReplyDelete
  24. nak sebijik kereta tue..PCL mmg selalu menghargai pengomen kan3x

    ReplyDelete
  25. err kalau PCL dapat semua bagi chic na sebijik k. hehe..

    ReplyDelete
  26. saga hijau tu stiker dia cm cntik..

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum PCL....wah mmg semuanya nampak sport la...:)

    p/s siapa yg berjaya bln ini...:)

    ReplyDelete
  28. mana yg sempat insyaAllah baby komen. Tapi blog PCL antara blog terawal yg akan baby dtg bila online =) hehehe,

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.