Malaysia pon tak habis lagi jelajahi..

Wednesday, March 27, 2013 Nazlee Ismail 30 Comments

yes..cuti aku untuk esok dan lusa dah lulus, nampaknya ke negeri Hang Tuah lah patik sekeluarga !




siapakah gerangannya  blogger Melaka di sini, cer citer tempat apa yang bagus dan berbaloi untuk dilawati..?

p/s : ..patik nih , Malaysia pon tak habis jelajah... camana nak ke overseas...hurmm !


30 comments:

  1. Wau.tak pernah jejak kaki lagi ke Melaka..minggu depan nak melancong ke Penang dulu...

    ReplyDelete
  2. saya mmg berasal dari melaka. kat melaka bnyk tempat yg menarik antaranya bandar hilir (bnyk tempat sejarah), zoo melaka, taman buaya, masjid terapung kat bandar hilir, ikan bakar umbai, mcm2 lagi la. hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam gerimis hari :D

    Jom jelajah ke blog kak Ummi pula, sambil berpantun...boleh :D

    ReplyDelete
  4. ada kawan orang melaka dah bagi warning, minggu ni melaka memang sesak gila...

    ReplyDelete
  5. AJ kampung kat Melaka...
    Suka pegi Jonker Walk cari hawker stall....
    Hehhehehhe.....

    ReplyDelete
  6. jgn lupa makan ikan bakar di Kuala Sungai Duyong .. * kalau tak silap.

    ReplyDelete
  7. kalau cuti sekolah bandar melaka sure jammed...terpaksa ler org melaka dok kat umah jer....
    saya syorkan u jenjalan di pantai klebang, minum coconut shake, tgk kapal selam di sana...byk tempt menarik di Melaka...tapi sure u happy bila melawat melaka...

    ReplyDelete
  8. emmm..baru balik dari melaka semalam..

    ReplyDelete
  9. samalah kita bro.. den ni cameron highland pun tak pernah naik lagi..hehehe

    ReplyDelete
  10. boleh lah naik menara tamingsari :-)

    ReplyDelete
  11. hihi, gi luar negara amek gambar depan tugu je, best lagi layan kat negara sendiri kan pcl :)

    ReplyDelete
  12. DUK HOTEL MANA? NAK SAYA REKEMEN, MEMBER SAYA ADA HOTEL DAN SUITE, KALAU NAK BOLEH SAYA TEMPAHKAN.. :)

    MELAKA MACAM2 TEMPAT YANG BEST.. SESAK TU BIASALAH MASA CUTI SEKOLAH..

    ReplyDelete
  13. @Mieza Jhaa K , ok Penang pon best...ada jg baca entri blogger yg plan nak ke sana bercuti ..

    ReplyDelete
  14. @Sue-Rya Qistina , t.kasih sue..pcl kali ke-3 rasanya ke sana..mcm nak lagi cari yg best2 utk anak2.

    ReplyDelete
  15. @Ummi Kami , kat sini dah hujan dan berenti dan hujan lagi...sejukk..

    ReplyDelete
  16. @smbotak , sudah dijangka...musim cuti sekolah ...

    ReplyDelete
  17. @AyueJean AJ , tq Aj..belum pernah dikunjungi...harus pi cari nanti :)

    ReplyDelete
  18. @al- lavendari , tempat makan yg best nih..t.kasih pakngah.

    ReplyDelete
  19. @Sukma Haron , ..terima kasih kawan...dalam senarai tu...haha.

    ReplyDelete
  20. @Siti Rohaida Yusof , ..camana Melaka ok ?

    ReplyDelete
  21. @boni kacak ,...haha ko tu bz terlampau Boni! ..xpa nat kita arrange pi CM plak.

    ReplyDelete
  22. @Amin A. R ,...haha itu dah sedia maklum...takpa bajet depa lebih mana boleh bercuti dalam negeri..apa kelas !!

    ReplyDelete
  23. @fairus said , ..t.kasih bro, semuanya dah diuruskan..adik/ ipar pcl ada sana..

    p/s : blh singgah tgk koleksi MILO fairus

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum PCL...banyak tempat2 menarik di Melaka kalau mama dok Melaka lg boleh juga mama tunjukkan tempat2 yg menarik di negeri Melaka tu...:)

    p/s selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete
  25. Banyak tempat menarik di Melaka boleh dilawati.

    ReplyDelete
  26. lama dah tak pergi melaka...last pergi time anak sulung dulu...apapun terima kasih singgah blog saya...it's an honour =)

    ReplyDelete
  27. melaka best la PCL. chic na suka kalau holiday melaka.

    ReplyDelete
  28. tu la sy pun banyak lagi tempat dalam malaysia ni tak khatam.. rasa mcm belum pernah jalan2 kat melaka lagi.. :)

    ReplyDelete
  29. bas ke tanah merah! tanah merah!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.