Meraikan wanita ..resepi rahsia ?

Friday, March 08, 2013 Nazlee Ismail 16 Comments

..

meraikan wanita dirumah  dengan hidangan nasi goreng USA.
..
pcl buat sendiri ...jauh betul  nk dapatkan resepi yang ori macam nih..

"resepi rahsia kasih dan sayang"
.

jauh di dalam ruang  hatiku..

.

memang pada mulanya  plan nak makan kat luar tadi.. tak sempat la pulak, USA kan jauh ! hu hu uu
..

Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

  1. wahhh...berangan sy td ke USA. ...haha tq sangat2.

    ReplyDelete
  2. selamat hari wanita mamaD...pcl masak dengan penuh kasih sayang tu :)

    ReplyDelete
  3. hahaha...wah nampak special je nasi tu...cik akak minta sikit boleh...nanti kalau dah makan mesti ingat USA je...hahaha:) tak gitu dear

    ReplyDelete
  4. HHEHE.. SAYA TAPAUKAN ROTI CANAI JE TADI.. :)

    ReplyDelete
  5. @mamaD.., resepi kegemanran adik tu,suka sangat dia makan..

    @Mrs Eady, syukur alhamdulillah.

    @Amin. ..camana masak laksa itu hari ?

    @Nao Mei, .nick name akak ni mengigatkan sy satu cerita..., xpalahnakmakan mai sini..sy buatkan.

    @Rahmad Mat, ..nasik grg USA semakin digemamari anak2 kami.

    @Fairus, ..roti canai dah hari2 ..kira mamak dah kenai muka kami..

    ReplyDelete
  6. masak sendiri lagi special kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Chic Na..yes, yg spesel tu xleh buat selalu.

      Delete
  7. peerrghhhhh..PCL ni mmg expert memasak eh...Boleh share tak dlm blog asas asas memasak utk lelaki mcm saya yg memang langsung tak tahu memasak...hahahaha...nak jugak masakkan utk wife :P

    ReplyDelete
  8. @Daddy Ziyyad,..xdak la expert masak.. hehe nt sy share insyaAllah.

    ReplyDelete
  9. So sweet...hasil air tgn sndri lak tuh...
    Jauh nye dptkn resepi....mesti lama menuntut tu kan

    ReplyDelete
  10. besnyerr...kegemaran tuuuu

    ReplyDelete
  11. romantiknya pakcikle.. .... ^_^

    ReplyDelete
  12. Ni la dia USA nya tu???
    Best2..
    USA yang mengenyangkan... =D

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum PCL...sweetnya ...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.