Misi rahsia mamaD akhirnya terbongkar ..

Friday, March 29, 2013 Nazlee Ismail 21 Comments

..
ada tujuan sebenarnya dia ke Melaka nih rupanya....haha, selain bawa anak anak bercuti jalan jalan..

.
dalam diam mama D dah contact dengan staf Jelita SARA memalui fb...
patutlah bergesa lepas solat jumaat tadi nak ke Bandaraya Melaka.
.
tempatnya terletak berhadapan dengan Aeon Bandaraya Melaka Shopping Center.
.
..huh ada hasil , senyum jer dia..

.
p/s.. sedia menemani ;)

Published with Blogger-droid v2.0.10

21 comments:

  1. huhuhuhu...sopping tudung upenye.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Amin ,..tu la pasal. cantik2 jugak ada sale 3hari ..kira first day masih banyak pilihan.

      Delete
  2. alamak, dah kantoi da...

    ReplyDelete
  3. hehehe..org pompuan mmg gitu PCL. harap la memahami. kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Sue..pcl sangat memahami mereka..

      Delete
  4. Owhhhhh.... Ada udang disebalik asam pedas ikan pari ghopenye....

    ReplyDelete
  5. @AyueJean...mamaD tu pantang tengok ! ..dah sampai melaka x rasa asam pedas lg nih..kurang sikitlh pcl bab asam2 nih..

    ReplyDelete
  6. Sambil menyelam minum air ni..

    ReplyDelete
  7. saya dok Melaka pun belum sampai kat situ lagi...confirm besok nak terjah kedai tu...haha...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum PCL

    Alhamdulillah
    PCL dapat menghiburkan Mama D...

    ReplyDelete
  9. bukan selalu PCL. heheh..

    ReplyDelete
  10. Cantik bergaya pun, bini sapaaaa? hehehe

    Sapa lagi nak sokong isteri kalu bukan suami.

    Tak perasan selama ni, rupanya Mama D ada tahi lalat manis di dagu yaaa!

    ReplyDelete
  11. pcl try beli tuudng fareeda pulak..hehe

    ReplyDelete
  12. Perempuan dan tudung mmg tak dapat dipisahkan. hehe... sy pun camtu gak

    ReplyDelete
  13. best kalau sesekali shopping tudung..

    ReplyDelete
  14. shopping tudung ye mma D

    pcl meh tgk ni

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/santan-sawit-khalis.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum PCL....wah lawanya tudung tu...:)

    ReplyDelete
  16. amboi mamaD senyum smpai cuping telinga ek

    ReplyDelete
  17. nama betulnya jelita sara rupanya... ingatkan little sara... hehehe...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.