Nak buat apa tu mamaD? ...

Saturday, March 09, 2013 PCL 12 Comments



Salam tengahari sabtu....

tengok kat dapur tadi ada benda dalam besen...mamaD rendam semalaman, kena sehari lagi katanya...

untuk apa aku kurang jelas...dia diskusi dengan kawan dia.. lama,  tentang benda yang tengah hangat di pasaran...

collagen.... rumpai laut ?... wanita memang tahu akan khasiatnya
aku nak cuba jugak...kalau bagus hasiatnya, bukan murah tu...boleh tahan jugak harganya sekilogram..
kita tunggu kesudahan apa yang mamaD nak buat..

jom makan dulu....cuti cuti macam ni,  dapur rumah sendiri pon ikut cuti jugak..
..makan luar!
.
Published with Blogger-droid v2.0.6

12 comments:

  1. Hehehe...projek baru mamaD ke tu?..
    suka suka...kalau dapur pun coti....hehehe

    ReplyDelete
  2. wah makan PMC...bagus2... ^_^

    ReplyDelete
  3. ct nk try tp x try2 lg...geli..haha

    ReplyDelete
  4. INGATKAN KAKI DAN TANGAN SOTONG TADI..

    ReplyDelete
  5. @Enas's Palace.., macam2 projek depa... !

    ReplyDelete
  6. @Farah Waheda.., PMC ni baru nak cuba..menda baru dlm duniahidupku !

    ReplyDelete
  7. @Siti K ,..yelah kalau nampak bendanyamemang geli...beli yg dah siap proses jer..

    ReplyDelete
  8. @Fairus, ...kalau blh buat sambal tumin aku dah buat dah...mencair !!

    ReplyDelete
  9. projek nak buat masker. ..hanyir tak lalu nak telan daaa.., next projek nk buat perasa skit...baru blh telan kot..

    ReplyDelete
  10. Kakak saya ada try...tp hanyir

    ReplyDelete
  11. Buat macam kerabu tu best...
    Buat macam tu je yang AJ lalu nak makan.... =D

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum PCL....kita tunggu apa jadi lepas ni yer nak tahu juga ni...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.