Owh Patutlah ..!

Monday, March 25, 2013 Nazlee Ismail 19 Comments




yes, siap tapaw lauk pauk untuk sekali makan tengahari ini.....

[lepas meeting , terus zass cari lauk, kesian kat anak isteri menanti...]

aku baru balik dari pejabat pos tadi, untung jugak akak pos kaunter tu bagi laluan terus tak payah tekan nombor.....'keja gomen' kira kroni lah kot..aku tak mintak pon dilayan macam tu...tapi syukur lah..kerja aku cepat habis..

ok cerita lauk yang sangat murah ni plak..., serius sebelum ni aku jarang tapaw lauk,.. ingat ingat lupa harga makanandi situ ..

gulai ayam (ayam seketul), ayam masak merah (ayam 3 ketul) , sup sayur campur (leher ayam campur cendawan) dan begedil (4 biji) ...semuanya rm9.50.

kedai mana?,... haha kedai catering yang selalu bekalkan makanan bila ofis buat apa apa majlis yang melibatkan makan makan..

dan kesimpulannya... Owh Patutlah !

p/s : .. atau memang harga makanan kat dia murah, bila murah orang mesti ramai singgah....dan satu lagi mesti ramah dengan pelanggan.

Published with Blogger-droid v2.0.10

19 comments:

  1. ini super murah! ayam 4 ketul, sup dan bergedil = rm 9.50.

    ReplyDelete
  2. serius murah harga utk semua makanan tu hanya rm9.50 je..alhamdulillah, murah rezeki org yg berniaga tu :)

    ReplyDelete
  3. syes murah betoi..kala kat luaq ni mau belas2 gak la..owh patut la

    ReplyDelete
  4. Ini murah gila.....
    Kat area ofis AJ amik sup tauhu setengah pun kene caj rm3..
    Takde nasi pulak tu...

    ReplyDelete
  5. DAH KIRA BEBETUL MURAH TU PCL..

    ReplyDelete
  6. perggghhhh..super duper murah ni. mane nk dpt harga camtu dah skang

    ReplyDelete
  7. macam tulah kalau nak meniaga...untung sikit2 jadi lah yg penting sedap dan penjual tubaik hati ramag dengan semua pelanggan..sure heboh !

    ReplyDelete
  8. Murahnyaa! Lepas ni gerenti beli kat situ ja la :p

    ReplyDelete
  9. itu mmg betul2 murah harganya! Nak tahu betul2 murah atau salah kira, try pergi tapau lagi sekali..:)

    ReplyDelete
  10. oke..tak terliur sebab baru mkn lunch td..hehe

    ReplyDelete
  11. sangat2 murah..siyes..kalau kat Plaza Sentral ni dah RM15 DAH TU

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum PCL


    moga tauke tu bertambah maju lagi

    ReplyDelete
  13. Susah dah nk dpt makanan murah skrg... ke salah kira tu PCL.. ?

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum PCL...betul tu susah nak dpt makanan murah skg ni...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.