Pertandingan Tagline Visionnaire

Sunday, March 10, 2013 Nazlee Ismail 17 Comments


Assalamualaikum,

Tagline yang pcl pertandingkan ialah :

Mengorak Langkah Bersama Kemajuan Visionnaire Mampu Merialisasikan Kehendak Remaja Dan Dewasa Masa Kini.

Kalau anda nak join juga , silakan....tapi sebelum tu kenalah  buat syarat yang dikehendaki penganjur - klik sini.


17 comments:

  1. wahh terima kasih PCL sbb sudi support contest dri visionnaire..selaku admin ke2 nk say tq sgt3 atas entry ni..all the best ok..sgt sedap tagline pcl..terbaikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Hazwan..., sedap ehh. tq..pcl suka pertandingan mcmni.

      Delete
  2. Salam.. Terima kasih sudi support & meriahkan contest ni..All the best dari saya :-)

    salam kenal ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Visionnaire...mantapkn visi anda. semoga berjaya dan mendapat sambutan.

      Delete
  3. gdluck pcl
    wah ohsem gitu tagline nya

    ReplyDelete
  4. wahhh... best tagline tu pakciklie... good luck ye... :)

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh.....
    Terbaik!!!! Gudluck PCL... =D

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...selamat bersegmen ...mama join gak...:)

    ReplyDelete
  7. @Farah wahida, Aj n mama maz...tq semua gd luck jgk.

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama :D done follow :D

    ReplyDelete
  9. dtg dri segmen yg same. hai.. hee ;)

    ReplyDelete
  10. BW & follow dari contest same hehe :)

    ReplyDelete
  11. Salam PCL, sorry lambat datang.. Azwa terjah dan follow dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-vissionnaire.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.