Projek PMC mamaD yang pertama..

Sunday, March 10, 2013 PCL 11 Comments

dah siap blended...semalam lagi.
keluarkan dari peti sejuk , campur  sikit air ..
Umairah , teringin sangat dia...
mamaD dah  buat awal lagi kat mukadia...ni giliran anak pulak.
dan kini giliran pcl..huhu kena  suka dan relakan saja...
..
kisahnya hari ini,  dari petang tadi sebenarnya pcl on call stadby duty....sekejap ada... sekejap dah lepas bersantai dengan famili sampai ke Pantai Morib..(nasib baik semuanya ok).

balik dari sana, mamaD dah siapkan projek PMC (pure marine collagen) dia..dah siap masak jadi jelly..

dan akhirnya untuk testing, sapa yang kena !,

yes kami anak beranak....sangat teruja nak tahu keberkesanannya...

 ...pcl nak tanya korang , ada sesiapa yang dah pernah buat 'masker' muka dia dengan PMC.. apakah hasilnya ??

*muka pcl dah ketat nih....tak boleh senyum dari setengah jam lalu !

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

  1. Tak pernah....tapi masker guna bahan lain pernah :D

    ReplyDelete
  2. Glemer PMC.. kawan2 kat ofis pun pakat makan...tapi tak pernah cuba lagi..

    ReplyDelete
  3. Tak lalu.....
    Bau dia tu cam nak pengsan....
    Hehehhehhe...

    ReplyDelete
  4. PERGHHH... LEPAS NI 'BERGETAH' LE PCL.. :D

    ReplyDelete
  5. wah wah waahhh... lepas ni hensem bagai putera raja laaa PCL.. hik3

    ReplyDelete
  6. amboihh p.c.l lepas ni bertambah nsem la ye, heee...nnt buat testimoni sikit ye P.C.L.. :D

    ReplyDelete
  7. baru lepas cuci masker PMC ni... hasilnya muka bersih, kulit rasa halus dan keluar rumah kalau tak make up pun rasa best lagi... berbanding sebelum ni... dan kulit muka memang rasa tegang dan segar...

    ReplyDelete
  8. MV pakai..muka kalau ada jerwat boleh kecut..mmg halus..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...tak pernah guna lagi..

    ReplyDelete
  10. owhh boleh buat masker juga ehh ingat minum jek

    ReplyDelete
  11. wah.. makin comel la pakcikle nanti.. hehehh... :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.