Rajin..Kuat , sifat yang disukai wanita..khususnya isteri.

Saturday, March 02, 2013 Nazlee Ismail 12 Comments

..
SIAP sudah..
..
pagi Sabtu kena ada power...power lebih untuk buat kerja rumah...
..
*bukan nak buat iklan bayar*..tapi ini cuma syor cadangan bagi suami@ saudara lelaki kamu yang sentiasa nampak layu dan kusut masai di hari minggu@cuti.
..
carilah...dapatkanlah tenaga tambahan...dan jangan salah guna pulak kalau dah kuat nanti...hahaha.
..
pssst..tengah rajin dekorasi nih.
..

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

  1. hhehehe.....jom mengemas pcl!

    ReplyDelete
  2. kalau tak nak mengantuk masa drive, aku makan kacang sebab air macam ni takde kesan.

    tapi kalau nak buat kerja rumah, takkan sambil makan kacang kot. hahaa...

    ReplyDelete
  3. Suami mcm ni la yg isteri senyum di hujung minggu hehe

    ReplyDelete
  4. Suami mcm ni la yg isteri senyum di hujung minggu hehe

    ReplyDelete
  5. Hehe..isteri PCL mesti senyum lebar je ni. Alhamdulillah. ^__^

    ReplyDelete
  6. Rajin. Bagus PCL. Tersenyum je mama diana nanti eh :)

    ReplyDelete
  7. power root..di jamin bertenaga..hehe

    ReplyDelete
  8. sudahlah power .. extra lagi !

    ReplyDelete
  9. Isteri mana yang tak sayang kalau suami rajin membantu mengemas rumah.

    ReplyDelete
  10. Pompuan pun ramai yang suka minum air tu.

    ReplyDelete
  11. AJ pun kadang belasah jugak air tu PCL...
    Hahahhahahha...

    ReplyDelete
  12. amboiiii..da kuat la ni..hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.