REVIEW : Blog Blogger Ena's

Monday, March 04, 2013 PCL 8 Comments



Assalamualaikum wbt..

alhamdulillah...segala urusan pcl sebelum ini dah selesai, dan kini kita fokus pada blog  review untuk hari ini.., lewat  beberapa jam dari jadual asal...maafkan pcl ye.

Header dan baner atas tu kepunyaan Blogger Ena's (http://ena7t5.blogspot.com/)

11....orang yang dok mengintai... 

..waktu sekarang nih, kalau korang tak caya jom kita serbu, untung-untung dia jamu kita Teh Boh bersama strawberi CH..

p/s : suka layout n backgroud blog beliau...cantik !


8 comments:

  1. header blog dia style sgt =D

    ReplyDelete
  2. tq PCL..hargai sgt²
    tiba² pipiku kemerahan kerna malu...:P

    ReplyDelete
  3. Jemput follow and sebarkan kepada kawan kawan yang masih mencari cari.. nak tau lanjut kena follow blog ini :)


    http://ticcollege.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. BANYAK LAGI KE BLOG YANG PCL KENA REVIEW.. :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL....betul2 tu...:)

    ReplyDelete
  6. kak ena lah..suka dia punya lukisan

    ReplyDelete
  7. ha'ah la..lawa susunan layout dia :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.