REVIEW : Blog Blogger Mia ?

Monday, March 11, 2013 Nazlee Ismail 14 Comments



Assalamualaikum wbt,

.. singgah review blog Blogger Mia Kassim   , singgahan Isnin dengan mood yang ceria.., ceria dengan kulit wajah terrrgang ! hehe..

okeh.. kepada blogger yang nak bersama review pcl pagi ni sila terjah link ini (http://shumie-dz.blogspot.com/).



dah kenal ehhh ?, bukan Mia Liana kan , yes gitu...beliau adalah Puan Salmia berasal dari Kota Kinabalu Sabah.

pcl suka blognya  yang bercerita tentang kekeluargaan dan masyarakat sekeliling.., dari segi persembahan entri dan juga layout, backgraund blog Mia semuanya nampak bagus sekali...tidak perlu banyak perubahan cumanya susunan wedget perlu dikemaskan lagi terutama sebelah sidebar yang memanjang ke bawah.., kalau bagi pcl ..widget life traffic feed tu tak perlu ada.

itu saja , semoga blog Mia terus maju dan kita sesama kita sokong rakan bloggers Malaysia.

sekian, terima kasih.



14 comments:

  1. mia ni followers setia saya juga tau. hehehe

    ReplyDelete
  2. dah kenal :) jom merapatkan hubungansesama blogger :)

    ReplyDelete
  3. belum kenal lagi. terus terjah dan follow blog dia tadi...

    #patut lah tersedak2 tadi... rupanya pcl ada sebut mia kat sini...

    ReplyDelete
  4. sy dah follow blog nih...

    thanks sudi snggah blog sy

    ReplyDelete
  5. nice review P.C.L, boleh laa terjah kak mia ni pulak.heee ^___^

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi review blog si Mia Kassim yang tak seberapa itu....akan di perbaiki mana yang kurang....(^_^)
    Note : terharunya bila ada orang suka baca hasil tulisan drp blog suam2 kuku ni....

    ReplyDelete
  7. Kak Mia ni selalu je datang blog AJ.....
    Dah kenal... =D

    ReplyDelete
  8. NANTI SENANG KENA TERJAH NI..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...menarik ni...

    ReplyDelete
  10. ok, deno ke blog mia sekarang!:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.