REVIEW: Blog Blogger Rose

Tuesday, March 05, 2013 PCL 12 Comments



kena terjah lah , ..baru boleh jawab soklan tertera kat header blog atas nih...

okeh , kita review sesama ke Blog Blogger Rose....tak ada gambar wajah dia plak, tak perasan  sebab aku tak godek  semua entri beliau...

Rose adalah seorang blogger yang sangat berusaha gigih untuk meningkatkan jumlah entri beliau  setiap bulan...katanya di sini.

psst...ramai kalangan blogger  yang merahsiakan identiti mereka.....kenapa , malu eh ??


12 comments:

  1. saya selalu drop komen kat entry2 beliau. sempoi je, beliau pun peramah :)

    ReplyDelete
  2. AJ ada jugak jenguk2 entri dia.. =D

    ReplyDelete
  3. Salam PCL .. thanx sudi review blog Ros :)

    ReplyDelete
  4. salam PCL :)
    thanx sudi review blog Ros :)

    ReplyDelete
  5. harihari bukak bloh ros ni!~ kecuali weekend..

    ReplyDelete
  6. PCL buat blog reviewlah....

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL....okay juga tu...:)

    ReplyDelete
  8. zuooooommmmm terbang lagiii...hehehe

    ReplyDelete
  9. ct dlu terlampau mendedahkan identiti..skrg trsorok ckit..bukn mlu tp nti2 lah...hahaha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.