REVIEW : BLOG Blogger Zee Suhaini

Wednesday, March 13, 2013 Nazlee Ismail 8 Comments


 Assalamualaikum wbt....

[pcl tak pasti kenapa ditinggalkan 'marlina' di situ..]

Review seterusnya adalah blog yang belum pernah pcl kunjungi sebelum ni , ....inilah  (petang semalam) baru terjah sini..,  Blogger Zee Marlina Suhaini..asal dari Kelantan.

Zee


pcl nak komen sikit pasal kamu punya kelebaran muka blog nih...lebar sangat lah !, kalau boleh adjust widths dekat Blogger Template Designer sana,

bila kita tengok kat screen pc/laptop, biar semua kelihatan dalam satu page (sidebar boleh resize bagi kecik sikit ke ..or blog post juga)...

itu saja dari pcl, mai lekas terjah blog rakan baru pcl nih...{http://auntummawar.blogspot.com}




8 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.