REVIEW : Blog Coretan Hati Kathy

Thursday, March 07, 2013 PCL 12 Comments




http://coretanhatikathy.blogspot.com/

Bukan senang nak review blog yang kita tak kenal....tak biasa terjah, tak pernah beramah mesra...doodle lagi tuh !,

yes !.. ini masalah problems yang pcl hadapi  sejak kebelakangan ni...

*maaflah kepada blogger berkenaan kalau pcl tak sampai kepada tujuan asal...



okeh , jom kita pakat terjah dah suppot blogger 
katanya nak tambah follower...tinggal beberapa orang je lagi nak cukupkan  .. ?

bagi semangat blogging untuk beliau , ok.semoga blog kamu semakin sukses dari hari ke hari..





p/s : ...ada lagu ? ...mana butang nak tutup eh...pcl stress dengar lagu semasa blogging..


12 comments:

  1. AJ terjah sekarang PCL.. =D

    ReplyDelete
  2. Kalau lagu yg islamik sedap sikit PCL tapi kalau yg dung-dung-dung memang pening hihi...

    ReplyDelete
  3. boleh terjah malam nanti ni... ^_^ thanks for sharing this info on this blog...

    ReplyDelete
  4. tq pcl sebab sudi review blog kathy...target nak jugakla sampai beribu follower...tapi pelan2 dulu la..kena aktif join segmen lagi kalau nak tambahkan follower ramai macam tu.

    ReplyDelete
  5. ADA MASA NANTI SAYA SINGGAH..

    ReplyDelete
  6. ambil peluang untuk mengenali antara blogger.. ;)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL....jom terjah yer...;)

    ReplyDelete
  8. mau terjah jugaa..hehe..ct stress lau ade lgu time volume ct psg tgh kuat...adeh

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.