REVIEW BLOGGER MENANTI....masih berbaki !

Tuesday, March 05, 2013 Nazlee Ismail 10 Comments



...hiha..hiha...lagaknya macam nak serang !! , tapi sebenarnya bukan macam tu...cuma nak review jer.. maaf, kekadang review blog nih mengikut mood..nasib lah ye ...tapi pcl serius dalam hal ini. (tunggu entri setiap jam 11 pagi kecuali Sabtu dan Ahad)

tinggal lagi dua belas *(sebelas sebenarnya) buah blog :
  1. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  2. http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/01/segmen-pcltolong-review-blog-saya.html
  3. http://sueali-anak2ku.blogspot.com/2013/01/2013-motif-34.html
  4. http://shumie-dz.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-httpshumie.html
  5. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  6. http://auntummawar.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  7. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-url-blog.html
  8. http://www.gadisathome.my/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  9. http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/review-pcl-tolong-review-blog-saya.html
  10. http://sembangsakura.blogspot.com/2013/02/reviewpcl-tolong-review-blog-saya.html
  11. http://queenofbutterfly.blogspot.com/2013/02/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  12. telah dipadam kerana link blog sama di atas.

dan..

  • http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (tangguh review, ..entri tak update, sila maklumkan bila dah update..)
  • http://keyboarditupenaku.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (blog tak jumpa)
  • http://irapunyela.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (tangguh review, ..entri tak update, sila maklumkan bila dah update..)

tunggu !!


10 comments:

  1. Biasalah tu ikut mood. Ada pasang surut kan PCL :) hehe

    ReplyDelete
  2. Tinggal 11 la PCL....
    Link 11 & 12 tu sama....

    ReplyDelete
  3. no 11 dan 12 tu sama jer??

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kepada 2 blogger yg alert dgn kesilpan dlm entri ini...pcl akan betulkan secepat munkin. cc @Aminn @Ayuejean

    ReplyDelete
  5. deno no 5.. hoyeah!^^

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL....dah tinggal sedikit jer lagi ni...:)

    ReplyDelete
  7. tinggal sikit sudah...hhehe

    ReplyDelete
  8. masih ramai lagi berbaki..gud luck PCL

    ReplyDelete
  9. raaaaajin pakcik!..hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.