Segmen: Featured Me on Bubbly?

Saturday, March 16, 2013 PCL 39 Comments





Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat...
Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols...
Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013.
Syarat2?
Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
10 blog akan dipilih melalui random.orgPemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...


Published with Blogger-droid v2.0.10

39 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join... Alhamdulillah...nanti saya update senarai peserta ya...

    ReplyDelete
  2. Gud Luck PCL..nak try gak la..

    ReplyDelete
  3. http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  4. saya datang ziarah tuan punya blog ^^
    Apa khabar?? Moga sihat hendaknye :)

    ReplyDelete
  5. http://todreamfantastic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen PCL, nanti kalau punya masa kita join jgk eh =)

    ReplyDelete
  7. singgah dari singgah yang sama :) http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  8. singgah ke sini :)

    http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  9. Salam..
    singgah dr segemen yg sama..
    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen jugak. =)

    ReplyDelete
  11. singah dr segmen sama..:D
    slmat bersegmen p.c.l

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum PCL....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  13. asslamualiakum PCL...selamat bersegmen...;)

    ReplyDelete
  14. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  15. Selamat bersegmen ye PCL.... =D

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum =D Dari segmen sama. done follow ! http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  18. jenjalan dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  19. good luck http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  20. dtg dr segmen yg sama...gud luck!
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  21. Salam. Done follow u.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  22. guling2 kat sini mekasih..visit blog saya http://deemataque.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Hi PCL mv dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  24. PCL join juga ? Baguslah biar tambah meriah.

    ReplyDelete
  25. dari segmen yg sama!! :D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  26. baru berkesempatan singgah utk membalas kunjungan dari segmen yg sm. Terima kasih PCL krn sll menyokong blog ieta ^__^

    ReplyDelete
  27. jom sama2 bersegmen

    http://impianzafirah.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  28. salam kenal...

    dari segmen yg sama..

    alang2 singgah sini, nory follow terus =)

    http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  29. Hai . selamat petang :)

    tak join pun segmen nie tapi saja komen dekat sini :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  31. salam knal pakciklie... :) jom singgah jgk http://akuayut.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  32. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~

    ReplyDelete
  34. singgah dari segmen yg sama :) follower #2093.

    jom follow http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  35. salam...ayu dtg dr segmen yg sama.. maaf ye lambat ayu blogwalking .. ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  36. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  37. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.