Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Saturday, March 09, 2013 Nazlee Ismail 37 Comments


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

37 comments:

  1. cik akak pun join segmen ini..hihi

    ReplyDelete
  2. pakcik lie..datang mengomengggggg....
    dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

    jemput singgah:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  3. ct pon join jugak...selamat bersegmen PCL :D

    ReplyDelete
  4. http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    singgah dari segmen sama. already follow here ;)

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan dari ciklaili.com

    * singgah dari segmen mialiana :)

    ReplyDelete
  6. Assalam, nak invite join GA contest nie plak... senang je just like and share...

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=607575162591685&set=a.564495746899627.148852.564027973613071&type=1&relevant_count=1

    ReplyDelete
  7. Asslamualaikum. Mira singgah sini:)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen..
    Nanti Insyaallah AJ join...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum PCL...mama pun join segmen ini...:)

    ReplyDelete
  11. assalamuaikum...

    singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

    http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

    ReplyDelete
  13. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  14. Kunjung mengunjung amalan mulia...
    Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)
    http://relakssminda.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  16. Salam...selesai blogwalking :)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2 ^_^

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan,
    BW dan follow di sini

    http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  19. datang follow sini,
    jenguk kita jugak^^

    http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  20. dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  21. Mempelam berbuah dalam pengkalan,
    Merah rendah berangan lebat;
    Salam ukhwah salam perkenalan,
    Ziarah menambah bilangan sahabat....jom singgah ke blog UmmiKami sambil berpantun :D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen yang sama dan dah follow blog comel ni .jemput ke blog sy .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Salam singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  24. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  25. Assalammualaikum..PCL ,

    mselim3 datang dari segmen yang sama, dah pernah follow blog nie, if u free follow me...member lama PCL x kan x kenal kan...

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  26. dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  27. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  28. datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  29. Hai..hani singgah sini....dari sgmen y sama..selmat bknln yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html...jempot join ga saya pulak..jom...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html

    ReplyDelete
  30. shad datang dari segmen sama..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  31. hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #2078..jom follow azuria balik :)

    http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

  32. Singgah sini dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  33. dari segmen sama ^^
    http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jom join GA gempak yana

    ReplyDelete
  34. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  35. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.